برداشت زعفران از 20 هکتار از اراضی سطح زیر کشت شهرستان خور و بیابانک آغاز شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حسین غلامرضایی  مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خور و بیابانک، اظهار کرد: از هر هکتار سطح زیر کشت بیش از چهار کیلو زعفران برداشت می‌شود.

وی زعفران را یکی از مهم‌ترین منابع اشتغال و درآمدزایی عنوان کرد و گفت: برای حدود 160نفر طی مراحل کاشت و برداشت زعفران اشتغال ایجاد شده است.

غلامرضایی خاطرنشان کرد: 70 درصد از زمین‌های کشاورزی خوروبیابانک درشهرجندق به زیر کشت زعفران اختصاص دارد.

وی افزود: شهرستان خوروبیابانک به دلیل داشتن آب‌وهوای مناسب مساعد برای کشت محصولات کم‌آبی از جمله زعفران است.

غلامرضایی بیان کرد: با توجه به گلدهی تدریجی گیاه زعفران دوره برداشت آن حداکثر 20 روز طول می‌کشد.

مدیرجهادکشاورزی خور و بیابانک یادآور شد: انتظارمی رود سال آینده سطح بیشتری به کشت زعفران در این شهرستان اختصاص یابد.

وی تصریح کرد: زعفران تولید شده پس از جداسازی پرچم در منازل علاوه بر مصارف داخلی مشتریان خاص خود را دارد.

غلامرضایی اظهار کرد: شرایط بحران آب در شهرستان و اهمیت برنامه‌ریزی در راستای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، می‌طلبد با ارائه الگوهای کشت گیاهان کم آب در این شهرستان توسعه یابد.

وی مقرون به‌صرفه بودن کشت زعفران، مقاومت داشتن به عوامل محیطی، سودآوری مناسب و اشتغال‌زایی را از عوامل توسعه زعفران بیان کرد.

 شهرستان خور و بیابانک با 2200 هکتار زمین کشاورزی در 420 کیلومتری شرق اصفهان قرار دارد.


انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار