به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مدیر کل دامپزشکی استان اصفهان در بازدیداز کشتارگاه دام شهرستان برخوارگفت : وضع بهداشتی کشتارگاه دام این شهرستان نسبت به گذشته بهبود یافته است.
شهرام موحدی افزود : تامین گوشت سالم و بهداشتی به عوامل مختلفی وابسته است در این بین وجود کشتارگاه های بهداشتی و مناسب یکی از ارکان تحقق سلامت گوشت مصرفی جامعه می باشد.
وی اجرای طرح پیش سرد گوشت در کشتارگاههای دام استان را ضروری دانست و عنوان کرد: اجرای این طرح باعث می شود احتمال انتقال برخی بیماری های مشترک بین انسان و دام مانند تب کریمه کنگو از گوشت و آلایش دام به انسان کاهش یابد .
انتهای پیام/س