به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،رییس اداره بهداشت عمومی و نظارت برفرآورده های خام دامی با بیان اینکه مرغ های بالای این سایز به مراکز قطعه بندی ارسال می شوند گفت: بهترین وزن مرغ کشتاری زیر هزار و 800 گرم است که در مرحله اول این طرح مرغ تا وزن 2 هزار و 200گرم نیز بصورت تازه عرضه خواهد شد.
مرادی افزود : بهترین بازدهی از نظر اقتصادی و میزان راندمان تولیدی گوشت نسبت به خوراک مرغ در این وزن است .
وی گفت : تولید مرغ در این وزن باعث میشود طعم گوشت مرغ سایز بسیار مطلوب تر و با کاهش مقدار مصرف دارو در مرغ، مقاومت دارویی کمتری برای مصرف کنندگان ایجاد میکند.
شهرام موحدی مدیر کل دامپزشکی استان اصفهان هم خواستار جدیت و اجرای مناسب طرح مرغ سایز شد و گفت: هرچند اجرای مرحله اول مرغ سایز با مشکلاتی همراه بود ولی در این مرحله مشکلات و موانع موجود برطرف شد.
در این جلسه روسا و کارشناسان شبکه های دامپزشکی از 24 شهرستان استان اصفهان با نزدیک شدن به اجرای طرح مرغ سایز،کم وکیف چگونگی اجرای آن را بررسی کردند ، و مقرر شد، طرح مذکور ازاول آذر ماه اجرایی شود .
انتهای پیام/س