70 درصد از انگور تولیدی شهرستان خرم دره به صورت کشمش تیزابی فرآوری می شود.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان ؛مدیر جهاد کشاورزی خرم دره، گفت:در حال حاضر سطح زیر کشت انگور در شهرستان خرم دره به 2 هزار و 700 هکتار می رسد به طوری که امسال بالغ بر 40 هزار تن انگور از این سطح برداشت شده است..
علیرضا اسداللهی با بیان اینکه سالانه حدود 70 درصد از انگور تولیدی شهرستان خرم دره به صورت کشمش تیزابی فرآوری می شود، افزود: امسال بالغ بر 7 هزار تن کشمش تیزابی در این شهرستان تولید شده است که علاوه بر مصرف داخلی به کشورهای دیگر هم صادر می شود.
وی با اشاره به وجود 48 رقم انگور در باغات شهرستان خرم دره افزود: بیدانه سفید و قرمز، یاقوتی، فخری، عسگری، شاهانی، گوگری، خلیلی، صاحبی و ... عمده ارقام انگور در این شهرستان را شامل می شود.
اسداللهی خاطر نشان کرد : از ارقام مختلف انگور تولیدی در شهرستان خرم دره عمدتا رقم «بیدانه سفید» تبدیل به کشمش می شود.  
 
انتهای پیام/   

برچسب ها: اختصاص ، انگور ، کشمش ، زنجان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.