به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
بندرعباس ،وی امروز در بازدید از دو کارخانه تولید آرد بندرعباس افزود: تا پایان سال نیز با هماهنگی فرمانداری های استان این طرح در شهرستان های دیگر هرمزگان نیز اجرا می شود.
اکرمی با اشاره به اینکه نان های سبوس دار و با ارزش غذایی بالا رنگ تیره تری در مقایسه با نان های معمولی دارند گفت: به علت اشنا نبودن مردم با خواص نان سبوس دار و رغبت آن ها برای خرید نان هایی با رنگ روشن ، نانوایی ها هم تمایلی به خرید آرد های سبوس دار کارخانه های استان ندارند.
مسعود دشوارگر مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه شش کشور نیز گفت : آردهای تولیدی استان از کیفیت و استاندارهای لازم برخوردار هستند.
وی افزود : اکنون شش کارخانه آرد در استان با ظرفیت اسمی تولید 400 هزار تن در سال در حال فعالیت هستند.
دشوارگر گفت : سه کارخانه آرد در شهرستان بندرعباس ، یک خارخانه در حاجی آباد ، یک کارخانه در رودان و یک کارخانه در میناب واقع است.
وی افزود : در حال رایزنی با اتحادیه نانوایان استان هستیم تا تولیدات این کارخانه علاوه بر نیاز داخل به استانهای دیگر نیز فرستاده شود.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه شش کشور گفت : در ماه 12 هزار تن آرد یارانه ای و سه هزار تن آرد آزادپز در استان مصرف می شود.
دشوارگر افزود : آردهای نامرغوب وارداتی از استانهای دیگر و خارج از شبکه توزیع از مهمترین عوامل کیفیت پایین نان در استان است.
هرمزگان هزار و 100 نانوایی دارد.
انتهای پیام/ع