به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، در میانشان همه جور فردی میتوان یافت؛ از بیسواد تا افراد با تحصیلات عالی؛ از شهروندان تربت جامی تا روستاهای دور و نزدیک شهرستان که تازه از راه رسیده و با ساک و بارو بنه انتظار میکشند.
هر چه وجوه متمایز کننده زیاد باشد، همه در یک چیز مشترکند؛ بیماری. همه بیمارند و همه برای رهایی از دردی که به آن مبتلایند، راه گریز را در این صف دیدهاند که روزانه تشکیل میشود.
مدت ها است از افتتاح وب گاه اینترنتی نوبت
دهی بیمارستان سجادیه تربت جام میگذر ، اقدامی که در ابتدا بسیار مورد استقبال و خرسندی
بیماران قرار گرفت.
وب گاهی که قرار بود جایگزینی برای صف های طولانی اخذ نوبت شود اما، نه تنها مشکلی را حل نکرد، بلکه با مشکلات زیرساختی که دارد سردرگمی هایی برای بیماران ایجاد کرده است.
شهرواندان تربت جامی با گلایه از نحوه خدمات الکترونیکی نوبت دهی گفتند: جالب است اگر موفق به دریافت نوبت شویم باز هم باید ایستادن در صف های طولانی را برای تایید نوبت تحمل کنیم و اگر قرار بر این است اصلا راه اندازی یک سایت و پاس دادن مراجعان به آن چیست.
با مراجعه کنندگان که هم صحبت شدم می گفتند : هم اکنون تهیه نوبت پزشک در بیمارستان تربت جام به کابوسی برای بیماران بدل شده و بیماران باید ساعت ها در صفوف طولانی به مراکز نوبت دهی مراجعه کنند تا شاید بتوانند از این هفت خوان تهیه نوبت عبور کنند!
در گفتگویی با رئیس بیمارستان متوجه شدیم که پس از اجرای این طرح که چندماهی هم از اجرایی شدن آن نمی گذرد تعداد مراجعه کننده ها کاهش یافته و شهروندان زیاد هم از اجرای این طرح ناراضی نیستند.
دکتر آخوندی دراین باره گفت : باتوجه به ازدحام در بیمارستان سجادیه بعنوان تنها مرکز درمانگاه تخصصی برای حدود 300 هزار جمعتی که تحت پوشش شبکه دانشکده تربت جام وجود داشت و سه برابر شدن حجم مراجعه کنندگان پس از اجرای طرح سلامت و در راستای ارتقاء خدمات رسانی به مردم با توجه به گشترش جغرافیایی شهرستان نوبت دهی رو از روش های حضوری و سنتی به نوبت دهی الکترونیکی تبدیل کردیم .
وی افزود : قبل از اجرای طرح تحول سلامت در درمانگاه تخصصی سجادیه روزانه تعداد 200 تا 300 بیمار ویزیت می شدند اما بعد از اجرای طرح تحول سلامت هزار تا هزار و200 بیمار نوبت دهی و توسط پزشکان ویزیت می شوند.
دکتر آخوندی تصریح کرد : شهروندانی که به هر دلیلی نتوانند نوبت دریافت کنند یا به اینترنت دسترسی نداشته باشند با مراجعه حضوری می توانند نوبت اخذ کرده و به پزشک مراجعه نمایند.
وی با اشاره به حضور بیش از هفتاد پزشک متخصص در شهرستان تربت جام خاطرنشان کرد : به حمدالله در تربت جام واژه ای بنام کمبود پزشک نداریم ، قبل از اجرای طرح تحول سلامت شهرستان تربت جام با حضور 12 پزشک متخصص فعالیت و خدمات رسانی رو انجام میداد که به لطف خداوند و از برکات اجرایی شدن طرح تحول سلامت هم اکنون بیش از هفتاد پزشک متخصص در تربت جام خدمات رسانی می کنند.
انتهای پیام//ف.ج
حداقل یه تلفن تماس بزارن بشه زنگ بزنی و نوبت بگیری
ی هفته درگیرم برا یک نوبت،،این چه وضعیه ای خدااااایا