سنندج؛

تکمیل 2 زنجیره تولید گوشت مرغ در کردستان

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی کردستان گفت:در راستای سیاست های مهم صنعت طیور ، 5 زنجیره تولید گوشت مرغ در کردستان شناسایی شده که از این تعداد ، دو زنجیره تکمیل شده است.

به گزارش خبرنگارگروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوانازسنندج،خالد جعفری گفت:این دو زنجیره ، درمجموع شامل 74 واحد مرغداری گوشتی ، 3 واحد مرغداری مادر 3 کارخانه تولید خوراک طیور و 2 کشتارگاه صنعتی مرغ است.

خالد جعفری افزود: کارخانه تولید مکمل و ویتامین ، کارخانه ذرت خشک کنی و فرآوری کود مرغی از حلقه های فرعی این زنجیره هستند.

وی گفت: هم اکنون ۱۲واحد مرغ مادرگوشتی با ظرفیت۳۰۰هزار قطعه و۱۳واحد مرغ تخمگذار به ظرفیت۵۵۵هزار قطعه در استان فعالیت دارند.

استان کردستان در بین 8 استان غرب و شمال غرب کشور رتبه نخست و در کشور نیز جایگاه نهم تولیدگوشت مرغ را در اختیار دارد.

انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار