مجری طرح دانه های روغنی گفت: سالانه یک میلیون و 400 هزار تن روغن خام مورد نیاز کشور از طریق واردات تأمین می شود که بیش از 90 درصد آن تراریخته نیست.

علیرضا مهاجر مجری طرح دانه های روغنی در گفتگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در پاسخ به این سؤال که تمامی روغن‌های وارداتی تراریخته هستند، اظهار داشت:  با وجود آنکه اکثر محصولات تولیدی کشورهای آرژانتین و برزیل تراریخته هستند از این رو می توان گفت که بیش از 90 درصد واردات دانه سویا، کنجاله و روغن از این دو کشور تراریخته است.

وی افزود: سالانه یک میلیون و 400 هزار تن روغن خام مورد نیاز کشور از طریق واردات تأمین می شود که بیش از 90 درصد آن تراریخته نیست.

مهاجر در پاسخ به این سؤال که چرا با توجه به اطمینان از تراریخته بودن دانه سویا از آرژانتین و برزیل واردات آن صورت می گیرد، گفت: بنده تولیدکننده هستم و اطلاع دقیق در خصوص دلایل واردات سویا از این دو کشور را باید از وارد کنندگان جویا شد.

مجری طرح دانه‌های روغنی تصریح کرد: در خصوص تولید دانه‌های روغنی داخل با اطمینان خاطر باید گفت که تراریخته نیستند، چرا که به سبب صادرات محصولات به اتحادیه اروپا و عدم تمایل آنها به استفاده از محصولات تراریخته هیچ مزیتی در تولید آن وجود ندارد. 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۸ ۳۰ اسفند ۱۳۹۵
قطعا بالای 90 درصد تراریختس چون اون کشورها الان 50 ساله دیگه چیزی به نام ارگانیک ندارن
آخرین اخبار