به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، سعیدی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در دومین همایش کشوری برچسب گذاری فرآورده های غذایی با بیان اینکه اینکه برچسب گذاری ، چراغ راهنمای تغذیه ای روی محصولات است، گفت: هزارو 200 محصول در استان برچسب گذاری می شود که از این تعداد 75 درصد آن برچسب گذاری توسط تولیدکنندگان انجام گرفت.
وی با بیان اینکه برچسب گذاری محصولات بصورت نا محسوس توسط بازرسان این سازمان در بازار مورد بازرسی قرار میگیرد افزود: در این برچسب گذاری میزان انرژی، قند ،نمک ،چربی و اسیدهای چرب ترانس در محصولات غذایی به نمایش گذاشته می شود و مصرف کننده می تواند ماده غذایی مورد نیاز را بر اساس شرایط جسمی انتخاب کند.
سعیدی برچسب گذاری محصولات آرایشی را از برنامه های این سازمان در آینده نزدیک بیان کرد.
این همایش دو روزه است و با برگزاری کارگاه های تخصصی به کار خود پایان می دهد.
انتهای پیام/