وی افزود: بر اساس قانون شورای آموزشوپرورش مدارس غیردولتی در برخورداری از تخفیفات، ترجیحات و کلیه معافیتهای مالیاتی و عوارض در حکم مدارس دولتی هستند.
مدیرکل اداره آموزشوپرورش لرستان بابیان اینکه استخرها در آموزشوپرورش استخرهای آموزشی هستند گفت: این استخرها تجاری و ورزشی نیستند و دانشآموزان پایه سوم و چهارم در آنها شنا یاد میگیرند.
وی با اشاره به اینکه شهرداری منطقه یک خرمآباد طی چند روز اخیر استخر معلم شهر خرمآباد را پلمپ کرده است افزود: شهرداری 48 ساعت فرصت داده که آموزشوپرورش بدهی خود را تسویه کنند و این در حالی است که بر اساس مصوبه شورای آموزش و پروش و رأی دیوان عدالت اداری تمامی استخرها از لحاظ کاربری آموزشی از پرداخت مالیات معاف هستند.
کریمی فر در این زمینه از شهردار خرمآباد خواستار همکاریهای لازم با آموزشوپرورش استان شد وگفت: شهرداری خرمآباد در راستا همکاری لازم را داشته باشد تا برای آموزش این درس برای دانشآموزان خرمآبادی مزاحمت ایجاد نشود و تعداد بسیاری از دانشآموزان پشت درهای استخر نمانند.
وی بر لزوم مجهز شدن کلاس ششم آموزشگاههای ابتدایی لرستان و هوشمند سازی این مدارس تأکید کرد و افزود: در استان لرستان حدود هزار و 157 کلاس پایه ششم بالای 10 دانشآموز وجود دارد که دانشآموزان در حدود 28 هزار و 458 کلاس درس تحصیل میکنند.
مدیرکل اداره آموزشوپرورش لرستان با اشاره به اینکه میانگین نرم دانشآموزی در هر کلاس پایه ششم در استان 25 نفره است گفت: تاکنون حدود 741 کلاس پایه ششم در استان لرستان هوشمند سازی شده و مابقی نیز فاقد امکانات هوشمند سازی هستند.
وی بابیان اینکه حدود 416 کلاس پایه ششم در لرستان با دارا بودن 9 هزار و 933 دانشآموز نیازمند هوشمند سازی هستند، افزود: این کلاسها واجد شرایط هستند و این در حالی است که ما ازلحاظ اعتبار مالی در تنگنا قرار داریم.
کریمی فر گفت: بر اساس پیشبینیهای انجامگرفته هزینه هوشمند سازی هر کلاس درس حدود هفت میلیون تومان برآورد شده است.
وی افزود: برای هوشمند سازی 416 کلاس پایه ششم استان لرستان حدود سه میلیارد تومان اعتبار نیاز است و درصورتیکه آموزشوپرورش لرستان حدود سه میلیارد تومان داشته باشد میتواند شعار آموزش پرورش را محقق کند.
مدیرکل اداره آموزشوپرورش لرستان با تأکید بر اینکه هوشمند سازی در آموزشوپرورش بر اساس یک مدل مفهومی ضرورتی اجتنابناپذیر است گفت: سال گذشته یک میلیارد تومان اعتبار از سوی استانداری لرستان برای هوشمند سازی به آموزشوپرورش استان اختصاص یافت که با این کار بخش عظیمی از مدارس استان و هوشمند سازی شد.
وی تعداد آموزشگاههای آموزشوپرورش لرستان را چهار هزار و 207 آموزشگاه برشمرد و افزود: تعداد اسناد مدارس استان هزار و 350 فقره و تعداد املاکی که فاقد سند مالکیت هستند نیز حدود هزار و 650 ملک است.
کریمی فر گفت: درمجموع حدود هزار و 650 مورد املاک فاقد سند مالکیت آموزشوپرورش در استان وجود دارد که از این تعداد 900 مورد املاک روستایی و 750 مورد املاک شهری فاقد سند مالکیت آموزشوپرورش استان است و درصورتیکه آموزشوپرورش استان یکمیلیون تومان داشته باشد میتواند بخش عظیمی از سندهای شهری یا روستایی را سنددار کند.
انتهای پیام/م