به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شیراز؛ اسدی مدیر اجرایی این برنامه گفت: افزون بر 600 نفر سرآشپز، آشپز، خدمه و تدارکات برای طبخ این آش همکاری کرده اند.
وی افزود: 5 هزار کیلوگرم سبزی، 3 هزار و500 کیلوگرم گوشت، بیش از 4 هزار کیلوگرم برنج و 4 هزار کیلوگرم حبوبات برای پخت این آش استفاده شده است.
وی با بیان اینکه برای پخت این آش افزون بر 120 میلیون تومان هزینه شده که همه مبلغ آن را مردم تامین کرده اند ادامه داد: این آش بین 150 هزار نفر در بوستان خلدبرین شیراز توزیع شد.
انتهای پیام/ن