به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان
از شیراز؛ دکتر عبدالرسول همتی قائم مقام معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، گفت: با اجرا شدن طرح یک وعده غذای گرم در طی سال های گذشته، بیش از 60 درصد از کودکان مهدکودک های روستایی به وضعیت رشد نرمال رسیدند و حدود 10 درصد از آنان، از سوء تغذیه رهایی یافتند.
وی افزود: یکی از مهم ترین مداخله های بهبود تغذیه جامعه، ارائه برنامه های غذایی در مراکز جمعی ویژه گروه های آسیب پذیر است.
قائم مقام معاونت بهداشتی دانشگاه، ادامه داد: از سال 86 با اختصاص بودجه تأمین یک وعده غذا از وزارت رفاه، برنامه توزیع یک وعده غذای گرم اجرا می شود که در این برنامه، هر روز تمام کودکان در محل مهدکودک های روستایی، ناهار دریافت می کنند.
او ادامه داد: این وعده می تواند، دست کم 500 کیلوکالری انرژی و 10 تا 15گرم پروتئین و سایر ریزمغذی ها را تأمین کند.
انتهای پیام/ن