محمدتقی انوشه متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ گفت: خوردن مخلوط موز به همراه شیر کم چرب نوشیدنی مقوی، کم کالری و سیر کننده برای افرادی است که در رژیم لاغری به سر می برند.
وی ادامه داد: همچنین در برخی افراد به دلیل اینکه به طعم شیر علاقه ای ندارند استفاده از شیر با مخلوط میوه ها خصوصا موز به دلیل خواص بیشمار این دو نوع ماده غذایی توصیه می شود.
انوشه بیان کرد: موز فیبر فراوانی دارد و قند موجود در آن (سوربیتول) به انسان احساس سیری می دهد. میزان کالری موجود در شیر موزحداکثر 100 تا 120 واحد و فاقد چربی و کلسترول است.
این متخصص تغذیه بیان کرد: موز سرشار از ویتامین و پتاسیم است و کلسیم بالای موز و شیر در کنار هم در افراد مبتلا به کمبود کلسیم مفید است، همچنین این دو ماده غذایی تری گلیسیرید پایینی دارند و موجب افزایش قند خون افراد نمی شوند.
وی اظهار داشت: شیر موز ماندگاری کمی دارد زیرا موادی در موز وجود دارد که در صورت آزاد شدن موجب سیاه شدن رنگ آن می شود و شیر و موز هر دو موادی فساد پذیر هستند.
انوشه بیان کرد: بهترین زمان مصرف شیر موز به عنوان میان وعده در صبح و عصر است. همچنین در افرادی که در رژیم غذایی هستند استفاده از آن صبح ناشتا به عنوان صبحانه توصیه می شود.
این متخصص تغذیه عنوان کرد: استفاده از شیر موز برای تمام افراد مفید است و ممنوعیت ندارد. مصرف موز در کنار شیر مانع جذب کلسیم موجود در آن نمی شود.
وی تصریح کرد: شیر موز یک مخلوط انرژی زا است که کلسیم موجود در آن موجب کاهش فشار خون می شود، همچنین پتاسیم آن به کارکرد قلب کمک نموده و در افراد مبتلا به فشار خون بسیار مفید است.
انوشه یادآور شد: توصیه می شود که افراد در هنگام مصرف شیر موز از شیرین کننده کمتری استفاده کنند و در افراد دیابتی استفاده از شیر کننده های مصنوعی مخصوص افراد دیابتی در کنار این مخلوط مقوی پیشنهاد می شود.
انتهای پیام/