وی با بیان اینکه مهم ترین دلیل ایجاد دوره پرکتیشنر نیازهای داخلی و مردم است، اظهار داشت: ایجاد این دوره باعث کاهش بستری مجدد بیماران، میزان پذیرش بیماران اورژانسی، هزینه های آموزشی و ارتقای رضایت بیماران و دریافت کنندگان خدمات و رضایت پرستاران شده است.
شریفی مقدم با اعلام اینکه مدت زمان این دوره ۶ ماه الی ۲ سال است، تصریح کرد: پرستاران پس از اخذ مدرک کارشناسی ارشد در راستای حیطه تخصصی خود و پس از گذراندن واحد و دوره تکمیلی به عنوان پرستار متخصص در حیطه مربوطه فعالیت می کنند.
وی با بیان اینکه برای گذراندن این دوره پرستاران باید دارای شاخص های شخصیتی و مهارتی باشد، تاکید کرد: پرستاران باید از قدرت تحلیل، مهارت تصمیم گیری، داشتن شأن مدیریتی، آشنا به امور مدیریتی، مهارت تشخیص بالا و ارتباطی و گزینه گری و اعتماد به نفس بالابرخوردار باشند.
دبیر کل سازمان نظام پرستاری کشور با بیان اینکه پیرو نشست سازمان با دبیر کمیته اجرایی شرح وظیفه پرستاری در تمام گروه ها هر ۵ سال یکبار بازنگری می شود، عنوان کرد: در این نشست تهیه پیش نویسی شرح وظایف عملکردی پرستاران به سازمان تحویل داده شده و جلساتی با حضور صاحب نظران پرستاری، صاحبان فرآیند، اعضای هییت علمی، مدیران پرستاری، دبیران پرستاری هوشبری و پرستاران بالینی برگزارشد.
به گفته وی؛ معاونت آموزشی سازمان در حوزه بخش پرستار پرکتیشنر مطالعه انجام داده، در حقیقت پیش نویس ریشه عملکرد و وظایف ۲۲ رشته تخصصی تهیه و پس از تایید وزارت بهداشت به صورت عملی انجام می شود.
شریفی مقدم با اشاره به اینکه شغل پرستاری نیز همانند پزشکی تخصصی می شود، تصریح کرد: پرستاران نیز در زمینه های خانواده، کودکان، بالینی، مراقبت بیمار در خانه، مراقبت از سالمندان، بهداشت و درمان و در کل ۲۲ رشته به صورت تخصصی به مردم خدمات ارایه می دهند.
وی با بیان اینکه هرکدام از تخصص ها را به یک بخش می دهند، افزود: علم پرستاری از مهمترین نیازهای کشور است که باید همانند علم دنیا پیشرفت کند.
دبیر کل خانه پرستاری در پایان بیان کرد: امیدوارم وزارت بهداشت برگزاری دوره پرکتیشنر را جهت ارایه خدمات پرستاری به صورت تخصصی به مردم، تایید کند.
انتهای پیام