به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،جشنواره منطقه ای 'سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری' با هدف فرهنگ سازی، توجه
بیشتر به غذا در صنعت گردشگری و نمایش و عرضه غذاهای بومی و سنتی از سوی
سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و با حمایت سرمایه گذاران بخش
خصوصی تا 13 آذر مجموعه تاریخی کاخ چهلستون اصفهان برگزار می شود.
در
این جشنواره علاوه بر اصفهان، استان های تهران، البرز، قم و مرکزی به معرفی
برترین مرکز پذیرایی، برترین آشپز، بهترین غذای سرآشپز، بهترین پیش غذا،
غذا دسر، نوشیدنی ودمنوش، سایت اینترنتی در حوزه غذا، طراحی آشپزخانه،
آموزشگاه صنایع غذایی و غذای خانگی در بخش مسابقه مردمی می پردازند.
مجری
برگزاری جشنواره 'سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری' در آیین افتتاح آن گفت:
جریان سازی رسانه ای به عنوان یکی از خروجی های این جشنواره از اهمیت
بالایی برخوردار است.
ستار کیانپور افزود: حدود 6 ماه برای تدوین
برنامه جامع مرکز راهبردی این جشنواره زمان صرف شده و 18 کمیسیون برای این
مرکز پیش بینی شده است.
وی چشم انداز این برنامه جامع را 'غذای محلی
سنتی، غذای سالم ایرانی است' عنوان کرد و گفت: ایران قدمت تاریخی دارد و
صاحب سبک در غذاست.
مجری برگزاری جشنواره منطقه ای 'سفره ایرانی، فرهنگ
گردشگری' افزود: در راستای برگزاری این جشنواره پویش مردمی من ایرانی ام و
غذای ایرانی را دوست دارم، راه اندازی می شود و انتظار می رود که همگان به
این پویش بپیوندند.
وی جریان سازی غذای ایرانی مقابل بازار فست فودها را اقدام مناسبی برشمرد و گفت: یک پنجم هزینه سفرها به غذا و نوشابه بر می گردد.
کیانپور
افزود: برای ترویج غذای ایرانی در خانه و رستوران ها باید کارهای زیادی
انجام شود و یکی از این اقدامات برند سازی غذاهای ایرانی است که باید انجام
شود.
وی تدوین اطلس جامع غذاهای ایرانی را از اهداف دیگر جشنواره
عنوان کرد و گفت: بسیاری از غذاهای ایرانی به فراموشی سپرده شده است که
امید است با تدوین اطلس جامع ، غذاهای فراموش شده بار دیگر سر سفره ایرانی
ها حاضر شود.
انتهای پیام/م