وی افزود: عامل بسیار مهمی به نام فرهنگ، به عنوان حلقه اتصال و پل ارتباطی میان 3 حوزه تخصصی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در جشنوارههای مختلف گردشگری است که در جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری، هر 3 حوزه سازمان نقشآفرینی میکند.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی گفت: برنامهریزیهای لازم برای برگزاری 3 جشنواره باقیمانده «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» که طی یک ماه آینده در 3 شهر شیراز، کرمان و آبادان برگزار میشود، نیز انجام شده است.
وی به تأثیر غذا در صنعت سفر و گردشگری اشاره کرد و اذعان داشت: هدف از برگزاری این جشنواره تنها معرفی غذاها در حوزه گردشگری نیست بلکه به دنبال جابجایی گردشگران از شهرهای مختلف ایران با هدف چشیدن طعم غذاهای اصیل و سنتی ایرانی هستیم.
حدود 300 میلیارد دلار در
دنیا به سهم غذا در صنعت گردشگری اختصاص دارد و کشور ایران با دارا بودن
بیش از 2 هزار و 500 نوع غذا به عنوان یکی از قدیمیترین مکتبهای غذای
دنیا، غنیترین سفره غذایی دنیا را دارد که با چنین شرایطی ظرفیت توسعه بیش
از پیش گردشگری داخلی و خارجی برای آن فراهم است.
انتهای پیام/م