به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از همدان؛ منصور غلامی با اشاره به اینکه وقف از سنت های بسیار نیک است، اظهار کرد: وقف در کشور ما دارای سابقه بلندی است.
وی با اشاره به اینکه وقف هایی که از گذشته تاکنون انجام شده در راستای ارتقای سطح زندگی در جامعه بوده است، ادامه داد: در گذشته بیشتر موقوفات برای توسعه مدارس علمیه و فراهم کردن امکانات برای تحصیل طلاب علوم دینی و ... بوده است.
رئیس دانشگاه بوعلی سینا ادامه داد: در دهه های اخیر به خصوص پس از پیروزی انقلاب اسلامی شاهد وجود وقف هایی در رابطه با توسعه علوم دانشگاهی و مراکز تحقیقاتی بوده ایم.
وی با بیان اینکه وقف ها برای توسعه علوم دانشگاهی به صورت خاص و عام است، ادامه داد: با توجه به اهمیت حمایت از علم و دانش می طلبد واقفان به این سمت سوق داده شوند.
غلامی با بیان اینکه واقفان باید بدانند که کار خیر آنها در حوزه علم و دانش چه تاثیر مثبتی دارد، افزود: انتظار می رود که با کمک مسؤولان اوقاف ایجاد موقوفاتی برای مراکز علمی و دانشگاهی بیشتر شود.
وی با اشاره به اینکه در دانشگاه بوعلی و استان همدان مواردی بوده که افراد خیر برای ساخت مراکز آموزشی به دانشگاه کمک کرده اند، بیان کرد: دانشگاه بوعلی و وزارت علوم قدر دان خیرین و واقفان خیر اندیش است.
رئیس دانشگاه بوعلی سینا با اشاره به تشکیل مجمع خیرین امور علمی و دانشگاهی، ادامه داد: به اعتقاد بنده اوقاف باید بیشتر از گذشته به بحث ایجاد موقوفاتی در راستای توسعه علم و فناوری تلاش کند و با مراکز علمی هماهنگی داشته باشد.
وی با بیان اینکه در حوزه علم و فناوری نیاز به ایجاد موقوفاتی با نیت تامین فضای آموزشی و پژوهشی وجود دارد، بیان کرد: نیاز به موقوفاتی برای ایجاد مراکز آزمایشگاهی در دانشگاه احساس می شود.
غلامی با بیان اینکه واقفان می توانند وقف هایی با نیت خرید تجهیزات و دستگاه های تحقیقاتی داشته باشند، ادامه داد: واقفان می توانند با ایجاد موقوفاتی برای دانشگاه و تحقیقات نیت خیر خود را در راستای توسعه علم و دانش قرار دهند.
انتهای پیام/ د