رضا ابراهیمی متخصص مغز و اعصاب در گفت و گو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به اختلال موقتی در مغز اشاره کرد و گفت: ضربات و تومور مغز، سكتههای مغزی، استفاده از مواد مخدر، بیماران مبتلا به سندرم داون وکبد، آلزلیمر، تب بالا، مبتلایان به اختلال هوشياری و عفونتهای مغزی از دلایل ایجاد تشنج در افراد است.
وی با اشاره به علائم بروز تشنج در افراد گفت: در زمان حمله ناتوانی در یادآوری رخدادها، عدم پاسخ به سوالات، بیهوشی به مدت چند دقیقه، سفتی عضلات و واکنش سریع بدنی ار علائم ایجاد تشنج در بیماران است.
این متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه عارضه تشنج بیشتر در افراد مبتلا به صرع رخ می دهد، تاکید کرد: بیماران ابتلا به صرع از نظر تشکیل خانواده هیچگونه مشکلی ندارند و مي توانند ازدواج کنند و فرزندان سالمي به دنیا آورند.
وی با بیان اینکه مصرف نادرست دارو یا عدم استفاده از آنها باعث ایجاد آسیب به بیماران می شود، عنوان کرد: مصرف منظم داروها باعث کاهش بروز تشنج در بیماران مبتلا به صرع و بهبود سلامت آنها می شود.
ابراهیمی با بیان اینکه گاهی عفونت در بدن باعث ایجاد تشنج همراه با تب می شود، تصریح کرد: در زمان بیماری و افزایش تب حتما برای جلوگیری از بروز عفونت و کاهش تب از داروهای تب بر و یا دستمال آغشته به آب ولرم استفاده کرد.
وی به تاثیر بعضی گیاهان در بهبود تشنج اشاره کرد و اظهار داشت: گیاهانی مانند زعفران، بابونه، نعناع، گشنیز و شبدر در کاهش و بهبود این عارضه بسیار موئثر است.
این متخصص مغز و اعصاب به افرادی که سابقه تشنج دارند توصیه کرد: برای جلوگیری از بروز تب شديد با تجویز پزشك علاوه بر داروی تب بر از داروي ضد تشنج نیز می توان استفاده کرد.
وی درباره تشنج در کودکان بیان کرد: بدن کودکان در هنگام تشنج با عوارضی مانند انجام حركات غير ارادی، خیره شدن به یک طرف، ادرار غیر ارادی و تحرک زیاد روبه رو است.
ابراهیمی افزود: تب در تشنج در زمان کوتاه خطری ندارد، اما اگر همراه با عفونت مغزی باشد باید توسط پزشک بررسی و درمان شود.
انتهای پیام/
حافظه شم یکم از دست داده بایت چه کرد
من میخوام پونه بخورم آیا باعث تشنج میشه یانه؟