یک متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب گفت: نشانه‌های تشنج در کودکان با بزرگسالان متفاوت است و تشنج کودکان باید جدی گرفته شود.

مهم‌ترین نشانه‌های تشنج در کودکانمحمدعلی اکبریان متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره علائم تشنج در کودکان اظهار کرد: نشانه‌های تشنج کودکان با بزرگسالان متفاوت است. احساس پرش جهشی در اندام‌ها و افتادن ناگهانی سر به پایین از جمله علائم تشنج در کودکان است، همچنین کودک ممکن است هنگام راه رفتن بر اثر تشنج بدون هیچ علتی زمین بخورد.

علل تشنج در کودکان

او بیان کرد: علل تشنج در کودکان متفاوت است که از جمله این علل می‌توان به کاهش قند خون، تغییرات در کلسیم خون، اختلالات عفونی یا کلیوی اشاره کرد.کودکی که دچار تشنج شده است، باید پزشک او را به خوبی معاینه کند و شرح حال بسیار دقیقی از کودک بگیرد، مادران همچنین می‌توانند با مشاهده علائم غیر طبیعی فرزندشان این نشانه‌ها را به کمک گوشی تلفن همراه خود ضبط کنند تا هنگام مراجعه به پزشک به او نشان بدهند.


بیشتر بخوانید: رهایی از تیرگی دور چشم و پُف زیر چشم با طب سنتی


این متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب افزود: پزشک هنگام مواجهه با تشنج کودکان علاوه بر گرفتن شرح حال کامل از آنها، آزمایش خون و گاهی اوقات نوار مغزی یا MRI و سی تی اسکن را درخواست می‌کند، در آزمایش خون اختلالات متابولیکی کودک بررسی می‌شود. پزشک با انجام این بررسی‌ها اگر  به موردی مشکوک شود، درمان لازم را انجام می‌دهد و درمان حدود ۶ ماه طول می‌کشد و پس از این مدت دوباره آزمایش‌های لازم درخواست می‌شود که البته گاهی درمان تا سنین بالا ادامه پیدا می‌کند، اگر در بررسی‌های انجام شده پزشک مورد خاصی را  ببیند، مشاوره‌های ژنتیکی هم انجام می‌شود.


بیشتر بخوانید: چهار اقدام اولیه برای "تشنج کودکان"


اکبریان یادآوری کرد: تشنج کودکان باید جدی گرفته شود، زیرا با هر بار تشنج تعدادی از سلول‌های مغزی از بین می‌روند، بنابراین باید جلوی تشنج به هر شکلی گرفته شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار