به گزارش خبرنگار
اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به تازگی تصاویری در فضای مجازی دست به دست می شود که تا کنون بی سابقه بوده است:
سلاخی گوشت سگ برای تهیه غذا. این تصاویر به قدری مشمئز کننده بوده که تا کنون صدای مخالفان زیادی را بلند کرده است، چهره سگ های کوچک و بزرگ در نژاد های مختلف که وحشتزده درون قفس های خود منتظرند تا قصاب مخصوص آنها را برای طبخ تکه تکه و فریز کند.
مقصد نهایی سگ های فریز شده بازار شلوغ GUPO در بوسان کره جنوبی خواهد بود. این بازار که شهر کوچکی در جنوب کره است تنها کشور دنیاست که هر ساله با افتخار پذیرای هزاران سگ می شود؛ پذیرایی که به قیمت سلاخی گوشت این حیوانات تمام می شود.
با وجود شکل گیری گروه های فعال مختلف برای مبارزه با این عمل غیراخلاقی هنوز هم این اتفاق از طریق بازارهای سیاه زیر زمینی در جریان است. وضعیت بهداشت نیز با توجه به روش کار نیازی به تعریف ندارد، حشرات و جانوران ریزی چون مگس، پشه و سوسک نیز در کنار لاشه های بدبوی سگ ها مشاهده می شود.
هزینه هر لاشه سگ با قیمت 200 یورو معادل تقریبی ششصد و هفتاد هزار تومان است که در بیش از 10 هزار رستوران بعنوان مواد اولیه مورد استفاده قرار می گیرد، بطور مثال قیمت یک کاسه سوپ در رستوران هایی از این نوع 16 هزار تومان است.
17 هزار مزرعه در سال، 2.5 میلیون سگ را در وضعیتی مشمئز کننده نگهداری و تکثیر می کنند. سهم هر مزرعه بین 50 هزار سگ است.
گفتنی است؛ چین، فیلیپین، لائوس، ویتنام و کامبوج از جمله کشورهای هستند که سالانه حدود 30 میلیون گوشت سگ را وارد می کنند ولی در نهایت کره جنوبی بیشترین مصرف سالانه گوشت سگ را دارد.