به گزارش خبرنگار
دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در روزهای اوج آتش سوزی های گوشه و کناری که نوت هفت بر پا می کرد کارشناسان زیادی دست به کار شدند تا پرده از علت این حادثه بردارند. نتیجه تحقیقات از علل مختلفی چون نزدیک بودن کاتد و آند خبر می داد. نزدیکی که باعث ایجاد اتصال مستقیم بین قطب مثبت و منفی و در نهایت انفجار باتری می شد. گزارش بعدی از عدم مدیریت صحیح جریان در باتری توسط تراشه ی مربوطه باعث بالا رفتن حرارت و انفجار گوشی حکایت می کرد.
اکنون موسس و مدیر عامل گروه مهندسی Instrumental بار دیگر دست به بررسی مجدد چرخه ی تولید باتری نوت هفت زده و نظر نهایی خود را اینچنین اعلام کرد: باتری گوشی نوت هفت بر اثر کار افزایش سایز پیدا کرده و احتیاج به فضای بیشتری پیدا می کند، از آنجایی که فضای داخلی در نظر گرفته شده برای باتری ثابت است، فشار داخلی وارده افزایش چشمگیری پیدا کرده و در نتیجه لایه های درون باتری تحت تاثیر قرار گرفته و کارایی خود را از دست داده و موجب اتصال کوتاه باتری و سرانجام آتش سوزی در گوشی می شوند. همچنین وجود باتری 3500 میلی امپر ساعت این گوشی در کنار بدنه باریکیشان همگی دلیل بالارفتن ضریب پتانسیل انفجار در این گوشی خواهد بود.
گویا فرایند خلاقانه تولید باتری جدید در سامسونگ قبل از گذراندن زمان یکساله برای آزمایش های معمول وارد بازار شده و در حقیت امتحان پس نداده فراگیر شده است.
گفتنی است؛ باتری نوت هفت در مقایسه با اسمارت فون های قبلی تفاوت پیدا کرده بود و حال آنکه نیاز به بدنه مخصوص خود می داشت اما گویا سامسونگ از این تغییر بدنه غافل شده، غفلتی که به گفته کارشناسان اگر منجر به آتش سوزی نمی شد به مرور زمان تغییراتی را در ظاهر بدنه به شکل بیرون زدگی ایجاد می کرد.
انتهای پیام/