به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،سیروس شمس اللهی رئیس مرکز علمی و کاربردی بهزیستی و تامین اجتماعی هرمزگان گفت: جشنواره غذاهای محلی با هدف احیای غذاهای سنتی و بومی ، معرفی آداب و رسوم و فرهنگ مردم منطقه و تعامل و همکاری و رقابت سالم بین دانشجویان برگزار شد.
وی افزود: ترویج تغذیه سالم ، معرفی غذاهای سالم و ایمن ، رعایت رژیم غذایی مناسب با شرایط سنی هر فرد و پرهیز از استفاده از غذاهای آماده و فریز شده از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره بود.
رئیس مرکز علمی و کاربردی بهزیستی و تامین اجتماعی هرمزگان گفت: در این جشنواره بیش از20 نفر از دانشجویان دانشگاه ، غذاها و پیش غذاهای طبخ شده خود را به نمایش گذاشتند که از بین آن ها به سه نفر برتر جوایزی اهدا شد.
سیروس شمس اللهی افزود: این غذاها شامل ، کلم پلو با سالاد شیرازی ، قورمه سبزی با برنج زعفرانی ، پیراشکی مرغ ، خرما روغنی ، دسر عربی ، شوید پلو با میگو سوخاری ، چلو ماهی ، ماکارونی و غیره بود.
800 دانشجو در 2 مقطع کاردانی و کارشناسی و 9 رشته در مرکز علمی کاربردی بهزیستی و تامین اجتماعی هرمزگان مشغول به تحصیل هستند.
دانشگاه علمی کاربردی بهزیستی و تامین اجتماعی هرمزگان از سال 88 فعالیت خود را آغاز کرده است.
انتهای پیام/ز