دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب گفت: کنفرانس وحدت امسال با حضور 220 شخصیت خارجی و 100 تن از شخصیت‌های برجسته داخلی برگزار می‌شود.

رسانه‌های دشمن برای ضربه زدن به وحدت مسلمانان تلاش می‌کنند/برگزاری کنفرانس وحدت اسلامی با حضور 220 شخصیت خارجیبه گزارش خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان آیت‌الله محسن اراکی دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در نشست خبری که امروز صبح 23 آذر ماه برگزار شد، گفت: هفته وحدت هر ساله با شکوه بیشتری برگزار می‌شود و این نشان دهنده گرایش هر چه بیشتر مسلمانان به وحدت است.

وی ادامه داد: حمله دشمن در ایجاد جنگ فرقه‌ای و فتنه بین مذهبی با شکست شدیدی مواجه شده است امروز جریان‌های تفرقه‌گرا در انزوای کامل قرار گرفته‌اند و شکست‌هایی که تکفیری ها در سوریه و عراق با آن مواجه شده‌اند مصداق روشنی بر این امر است.

دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با اشاره به برگزاری کنفرانس وحدت اسلامی ادامه داد: کنفرانس وحدت امسال با حضور 220 شخصیت خارجی و 100 تن از شخصیت‌های برجسته داخلی برگزار می‌شود که با حضور خود ضمن اعلام همبستگی همسویی و همسیری با وحدت ابراز می‌کنند. در کنفرانس‌های سال‌های گذشته پیشنهاداتی داده شد که امروز جامع عمل به آنها پوشانیده شد که از جمله آنها می‌توان به اتحادیه‌های اسلامی مثل اتحادیه احزاب پشتیبان مقاومت اشاره کرد همچنین جشنواره بزرگ فیلم وحدت در کنفرانس امسال برای اولین بار برگزار خواهد شد.

وی تصریح کرد: رسانه‌های دشمن امروز تمامی تلاش خود را برای ضربه زدن به وحدت انجام می‌دهند مانند شبکه بی‌بی‌سی که فقط به نفاق بین‌ مسلمانان می‌اندیشد. ستیزه‌جویی این رسانه با کنفرانس وحدت خود نشان روشنی بر اثرگذاری این کنفرانس و خنثی‌سازی مثلث شوم استکبار دارد.

آیت الله اراکی با اشاره به نقش رسانه‌ها در جنگ نرم دشمن اظهار داشت: در جنگ نرم رسانه‌ها نقش اول را دارند همان طور که در جنگ سخت، ابزار اصلی سلاح است در جنگ نرم باید از رسانه‌ها کمک گرفت. اگر رسانه‌ها بتوانند حاملان حقیقت باشند آن جنگ با پیروزی به پایان خواهد رسید. یکی از نرم‌ترین خطراتی که جامعه امروز را تهدید می‌کند تفرقه و خصومت ادیان است تفرقه در جامعه عوارض پنهانی دارد که به مرور زمان خود را نشان می‌دهد.

دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با اشاره به وحدت بین علمای جهان اسلام ادامه داد: جنگی که امروز علیه جوامع اسلامی تحمیل شده است بسیار سخت است اولین مرحله دفاع در این جنگ این است که دشمن را در موضع خود تثبیت کنیم و نگذاریم که پیشرفت کند امروز آزادی مناطق اشغال شده توسط دشمن در همه زمینه‌ها در حال آغاز شدن است. در سال‌های قبل در برخی مناطق مثل اندونزی به هیچ وجه اجازه برگزاری کنفرانس وحدت داده نمی‌شد اما امروز با همکاری دولت این کشور و در محل پارلمان اندونزی یکی از بزرگترین کنفرانس‌های وحدت برگزار کرده‌ایم که نشان دهنده پیشروی ما در این مسیر است.

آیت‌الله اراکی با اشاره به جایگاه فلسطین در کنفرانس وحدت اظهار داشت: مسئله فلسطین از مهمترین دغدغه‌های این کنفرانس است به طوری که کمیسیونی در این زمینه ایجاد شده است یکی از مهمترین اقدامات ما ایجاد اتحادیه علمای مقاومت و احزاب پشتیبان مقاومت است که برای اولین بار روی داده است.

دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ضمن اشاره به تفرقه‌افکنی برخی مداحان و وعاظ گفت: ما به دنبال طرح قانونی برای جلوگیری از تجاوز به ادیان و مذاهب دیگر هستیم که با وضع آن از تفرقه‌پراکنی جلوگیری شود. همچنین نشست‌هایی با مداحان و وعاظ برگزار کردیم که نشان دهنده فضای آرامش نسبی در این حوزه است.

وی تصریح کرد: شواهد بسیاری نشان می‌دهد که کنفرانس وحدت بسیار تاثیرگذارتر از سال‌های گذشته بوده است مصداق نخست آن نیز حضور مهمان‌های خارجی در این کنفرانس است امسال بیش از سال‌های گذشته تقاضای حضور در این کنفرانس وجود دارد. دلیل دیگر موفقیت کنفرانس وحدت، شانتاژ رسانه‌ای است شانتاژ رسانه‌ای علیه این کنفرانس می‌باشد که با تحریف سخنان بنده من را به خارج شدن از شیعی‌گری متهم کردند. امسال از کشورهای منبع فتنه و تروریسم مهمان داریم که با سیاست‌های کشورهای خود مشکل دارند.

آیت‌الله اراکی با اشاره به حضور نمایندگان طالبان در کنفرانس وحدت بین‌ مذاهب گفت: طالبان، طیفی است که شامل افراطیون و غیرافراطیون می‌شود که با برخی از شخصیت‌های آنها امکان گفت‌وگو وجود دارد مثلا مولانا سمیع الحق که سال‌های قبل در این کنفرانس حضور داشت امسال به دلیل بیماری نمایندگان خود را به کنفرانس می‌فرستد. 

وی با اشاره به مسئله قره باغ و سفر بنیامین نتانیاهو و تاثیر گذاری آن در مسیر وحدت بین مسلمانان گفت: ما همیشه معتقدیم که رهبران کشورهای مسلمان باید بر اراده مردمی خود تکیه کنند کشورهایی مثل عربستان و آذربایجان نباید فکر کنند رابطه با اسرائیل آنها را قدرتمند می‌کنند. آمریکا، انگلیس و اسرائیل بزرگترین خطرات برای جوامع هستند و بحران‌های منطقه‌ای و جهانی همیشه از این مثلث شوم آغاز شده است و توصیه ما به کشور دوست و همسایه آذربایجان این است که تنها به ملت خود تکیه کنند.


وی با اشاره به تشیع انگلیسی و مخالفت آن با وحدت ابراز کرد: این جریان جریان جدیدی نیست تشیع انگلیسی حدود 50 سال قبل و در عراق بر ضد آیت‌الله حکیم بوجود آمد آنها به دستور انگلیس و تحت حمایت کویت قرار گرفتند و نقش یک سازمان جاسوسی انگلیسی را بازی می‌کند که قصد تخریب دین را دارند.

دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با توجه به نقش عربستان در ایجاد تنش‌های منطقه‌ای و راهکار کنفرانس وحدت بین‌ ادیان در مقابله با این سیاست گفت: دو سال پیش که سفیر عربستان به دفتر من آمد به او گفتم که اگر عربستان می‌خواهد به کشورهای منطقه نفوذ کند راهش جنگ نیست بلکه آبادانی و خرج کردن برای کشورهای منطقه است، ایران آنقدر بزرگ و عزیز است که نیازی به کشورگشایی ندارد و این خود مردم منطقه هستند که ایران را دوست دارند زیرا می‌دانند که ایران از مصالح آنها دفاع می‌کند کاری که عربستان قصد انجام دادنش را داشت علیه خودش انجام شد آنها می‌خواستند جهان عرب را به جان ایران بیاندازند در حالی که امروز جهان عرب بر ضد عربستان بسیج شده است.

وی با اشاره به نقش حوزه‌های علمیه در مسئله وحدت گفت: حوزه‌های علمیه باید در گفتمان وحدت فعال باشد وحدت باید به یک فرهنگ تبدیل شود، وحدت باید در تمامی زمینه‌های قومی، سیاسی و مذهبی شکل بگیرد یکی از برنامه‌های ما برای پیشبرد وحدت در حوزه ایجاد فقه تقریب است.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار