به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،نظارت بر سرویسهای دانشآموزی مدارس از سوی سازمان حمل و نقل، مدیران مدرسه و اولیا و مربیان و همچنین کنترل ترافیک و توجه به رفت و آمد ایمن دانشآموزان در فاصله خانه و مدرسه از موارد موثر در ناوگان گسترده حمل و نقل سرویس دانش آموزان مدارس است.
از آنجایی که روشهای سنتی نمیتواند پاسخگوی نیاز در این رابطه باشد و همواره مردم و مدیران را با چالشها و مشکلات بسیاری مواجه کرده است. با مدیریت صحیح در رفت و آمد دانش آموزان، با استفاده از سامانه هوشمند نه تنها میتوان شرایط ایمن برای دانش آموزان را فراهم کرد بلکه ترافیک شهری و معضلات و حوادث ناشی از آن را بهبود بخشد.
در سامانه هوشمند سرویس مدارس همه اقدامات از طریق این سامانه انجام گرفته و امکان استفاده از سلیقهها و نگرشهای شخصی به حداقل ممکن رسیده است.
مسیر رفت و برگشت دانش آموز از طریق سامانه قابل نظارت است و هرگونه تخلف راننده در زمینه سوارکردن مسافر بیش از ظرفیت، سرعت غیرمجاز، تردد از مسیرهای غیرقانونی و سبقت غیرمجاز از طریق سامانه به صورت آنلاین گزارش میشود.
از دیگر مزایای این سامانه کنترل و نظارت تاکسیرانی و پلیس راهور بر سرویس مدارس است، در سرویس مدرسه Gps نصب شده و فاصله منزل تا مدرسه بر اساس کیلومتر مشخص میشود.
از طریق سامانه کوتاهترین مسیر ممکن برای راننده در نظر گرفته میشود و ورود و خروج دانش آموز به مدیران مدارس و اولیا و مربیان از طریق پیامک اطلاع رسانی میشود.
در این طرح دانش آموز پس از سوارشدن به سرویس مدرسه کارت میزند و همزمان پیامکی برای اولیای دانش آموز مبنی بر سوارشدن فرزندشان ارسال شده و پس از خروج وی از سرویس مجددا پیامک دیگری برای والدین مبنی بر خروج و رسیدن دانش آموز به مدرسه فرستاده میشود.
گفتنی است، این سیستم برای نخستین بار در خمینی شهر راه اندازی شده است.
انتهای پیام/س