ترفندهای جالب شناسایی برنج تقلبی/ این برنج ها آدم را از پای در می آورند!

دنیای صنعتی امروز و برخی تقلب ها در صنایع غذایی می تواند باعث ابتلای افراد به انواع بیماری ها شود پس لازم است با آگاهی مواد غذایی خود و خانواده را انتخاب کنید.

ترفندهای جالب شناسایی برنج تقلبی/ باین برنج ها آدم را از پای در می آورند!به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛کشور چین سالانه بیش از 200 تن برنج به کشورهای مختلف جهان صادر می کند و بزرگترین صادر کننده این محصول است اما متاسفانه علاوه بر برنج طبیعی، نوع پلاستیکی آن هم جزو صادرات به همراه محصول اصلی است.

خوردن این برنج که ترکیب پلاستیک و نشاسته سیب زمینی است می تواند باعث ابتلای انسان به انواع بیماری ها از جمله مشکلات گوارشی و حتی سرطان شود.

چینی ها این برنج پلاستیکی را به بهترین شیوه قالب می زنند و به آن عطر برنج اضافه می کنند که باعث شباهت باورنکردنی به برنج طبیعی می شود.

خوشبختانه راه های آسانی برای تشخیص برنج واقعی از تقلبی وجود دارد از جمله:

چند دانه برنج را در مجاورت آتش بسوزانید، آن تعدادی که می سوزند برنج پلاستیکی هستند.

مقداری برنج را داخل ظرف پر آب بریزید آن مقداری که کف ظرف باقی ماندند برنج طبیعی هستند.

در شیوه ای دیگر مقدارری برنج را توسط هاون بکوبید آن مقداری که کاملا خرد شدند برنج طبیعی و با منشا آلی است و آن مقداری که خرد نشد و هسته زرد رنگ داشت برنج پلاستیکی است.

و در آخرین شیوه مقداری برنج را در طرف در بسته برای چند روز در مجاورت نور خورشید قرار دهید اگر کپک زد برنج طبیعی است اما اگر سالم ماند برنج پلاستیکی است.

منبع:fhfn

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
عباسی
۲۰:۴۶ ۲۵ آذر ۱۳۹۵
بسیار عالی بود
تشکر
عذرخواهی میکنم چگونه میتونیم با شبکه سیما تماس بگیریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۷ ۲۵ آذر ۱۳۹۵
ایول.
آخرین اخبار