وی اظهارداشت: موارد و محصولات مشمول مقررات استاندارد اجباری، دارای این علامت هستند و علامت استاندارد نشانه مرغوبیت و اطمینان مردم برای استفاده از یک کالا است.
رییس سازمان ملی استاندارد بیان کرد: میزان استفاده از افزودنی ها و مواد نگهدارنده و حدود آن تحت کنترل سازمان استاندارد ملی است و درصورتی که یک ماده غذایی دارای افزودنی و علامت استاندارد باشد، نشانه بی خطر بودن آن است.
پیروزبخت تصریح کرد: فرآورده های سوسیس و کالباس توسط سازمان ملی استاندارد و سازمان غذا و دارو بررسی وکنترل می شود و تمام افزودنی ها و مواد غیر مجاز آن تحت کنترل است.
وی اشاره کرد: بحث استاندارد و علامت استاندارد موضوع مهمی است که مردم باید به آن توجه داشته باشند همچنین در کنار آن توجه و کنترل افراد بر سبد غذایی خانواده حائز اهمیت است.
رییس سازمان ملی استاندارد افزود: برای مثال نمک تولید شده دارای علامت استاندارد است اما استفاده بی رویه از نمک می تواند ضرر آفرین باشد بنابراین افراد باید در استفاده از روغن، نمک، قند و فست فودها توجه لازم را داشته باشند.
پیروزبخت یادآور شد: تمام مواد مضر توسط سازمان استاندارد، وزارت بهداشت و سازمان غذا ودارو بررسی شده و اگر نوعی افزودنی یا مواد نگهدارنده خطرناک در یک ماده غذایی استفاده شود، مجوز استاندارد به آن محصول تعلق نمی گیرد.
انتهای پیام/