رئیس اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی از نظارت بهداشتی بر تولید، نگهداری و عرضه 39 هزارتن گوشت قرمز در استان خبر داد.

تولید 39000 تن گوشت قرمز در خراسان رضویبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،  جعفر عطار باشی افزود: در 8 ماهه اول امسال، کارشناسان دامپزشکی مستقر در کشتارگاه ها با بازرسی قبل و پس از کشتار از ورود 108 تن گوشت حاصل از این دام ها که غیرقابل مصرف بوده جلوگیری و نسبت به معدوم سازی آن اقدام کرده اند.

عطار باشی با بیان اینکه طی این مدت بیش از یک میلیون و 277 هزار راس کشتار شده است یادآور شد: گوشت حاصل تمامی کشتارگاه های استان تحت نظارت کامل بهداشتی کارشناسان دامپزشکی این اداره کل قرار دارد و هیچ گونه نگرانی از بابت مصرف فرآورده های خام دامی حاصل از اینگونه کشتارگاه ها وجود ندارد.

او گفت: مردم در صورت خرید محصولات بسته بندی، بایستی دقت کنند بر روی بسته بندی، نوع محصول، تاریخ تولید و تاریخ انقضاء و کد پروانه تولید درج شده باشد و از خرید فرآورده های خام دامی از افراد دوره گرد به شدت پرهیز کنند.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی تأکید کرد :لازم است شهروندان در زمان خرید گوشت قرمز به مهر دامپزشکی و نشانه گذاری لاشه که به صورت بر چسب های سفید رنگ روی دو دست و دو ران دام با ذبح بهداشتی و شرعی نصب شده دقت کنند و در صورت مشاهده موارد تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی، مراتب را در مشهد، با شماره تلفن‌های 37250025و 37250035(شبکه دامپزشکی مشهد)، 1512(پیامگیر اداره کل)، سامانه پیامک اداره کل به شماره 300001512 و در شهرستان‌ها با شبکه دامپزشکی شهرستان در تماس باشند.
انتهای پیام// ف ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.