کوروش یزدان پناه افزود: دوره آموزشی روش صحیح طبخ آبزیان با هدف ارتقاء فرهنگ مصرف بهینه آبزیان به عنوان غذای سلامتی برگزار شد.
مدیر شیلات جهاد کشاورزی استان گفت: در این دوره تلاش شد تا بانوان به عنوان مدیران سلامت غذایی خانواده با شیوه های نوین پخت انواع آبزیان آشنا شوند.
کوروش یزدان پناه افزود: توسعه فرهنگ مصرف آبزیان و همراهی کردن با شعار ماهی غذای سلامتی به عنوان یک شعار جهانی می تواند به بهبود تغذیه بیانجامد.
مدیر شیلات جهاد کشاورزی استان گفت:اگر بانوان جامعه ای با روش های صحیح پخت غذا به خصوص آبزیان آشنا شوند می توانند یکی از پایه های سلامت جسمی فرزندان جامعه را پایه گذاری کنند.
کوروش یزدان پناه افزود:این دوره با حضور 50 نفر از بانوان تشکیل شد و مربیان به شرکت کنندگان شیوه های نوین طبخ آبزیان را آموزش دادند.
وی ادامه داد: شیلات استان امیدوار است با برگزاری چنین دوره هایی بتواند گام موثری در ارتقای فرهنگ مصرف آبزیان و افزایش تقاضای مصرف بردارد.
مدیر شیلات جهاد کشاورزی استان گفت: توسعه فرهنگ مصرف آبزیان باعث افزایش سرانه مصرف آبزیان و بهبود تغذیه افراد جامعه به ویژه کودکان و کهنسالان و در نتیجه ارتقاء سلامت جامعه خواهد شد.
انتهای پیام/ش