به گزارش
خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازگیلان؛
ایرج بنیادی ارزش 90 هزار گوشت مرغ را 378 میلیارد
ریال اعلام کرد.وی با بیان اینکه مرغداری
های گیلان در هر دوره 2 ماهه ظرفیت پرورش 17میلیون قطعه جوجه را دارد گفت : با هدف
تنظیم بازار در هر دوره حدود 8 و نیم میلیون قطعه
معادل نیمی از ظرفیت تولید مرغ داری
های استان جوجه ریزی می شود.ایرج بنیادی افزود
: در مرغداری های گیلان سالانه 5 دوره جوجه ریزی می شود.40
درصد گوشت مرغ تولیدی گیلان به بازار های تهران و یک و نیم درصد به کشورهای
عراق و افغانستان صادر و 58 و نیم درصد بقیه در داخل استان مصرف می شود.
انتهای پیام