به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه
؛کریم گفت:ما مجموعه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را با ۴۰۰ میلیارد تومان طلب از بیمه ها اداره می کنیم و این کار بسیار سخت و طاقت فرساست.تمام مراکز و شبکه های ما برای تامین تجهیزات ،غذای بیماران، اداره روزمره مراکز و... به بازار بدهکارند و روزانه طلبکاران پول خود را از مسوولان مطالبه می کنند.
وی افزود:در بسیاری از مراکز از آغاز سال تاکنون کارانه پرداخت نکرده ایم. این برای همکاران عزیز من بسیار دشوار است.
ما پرداختی از جیب مردم را به ۳ و ۶ درصد رسانده ایم و به تعهدات خود در اجرای برنامه تحول نظام سلامت عمل کرده ایم اما متاسفانه دیگران تعهد خود را زیرپاگذاشتند و جایگزینی برای این کاهش پرداخت مردم به سیستم بهداشت و درمان وارد نشد.
کریم ادامه داد:ما بسیاری از پروژه های برزمین مانده و نیمه کاره و رهاشده را احیا کردیم و بسیاری از انان را افتتاح کرده و یا درحال اجرا و اتمام انان هستیم.
وی ادامه داد:برای احداث بیمارستان جدید در کنگاور ،نماینده محترم شهرستان و استاندار محترم باید اقدام کنند و مصوبه کمیسیون ماده ۲۱۵ را بگیرند . در غیر این صورت امکان دیگری وجود ندارد و در اختیار دانشگاه نیست.
وی گفت:برای ترمیم و رفع نواقص بیمارستان شهیدچمران کنگاور علاوه بر مبالغ هتلینگ از سایر منابع هتلینگ مراکز دیگر که کمتر نیاز دارند مبالغ بیشتری اختصاص می دهیم.سه خانه متخصص در کنگاور ساخته و تحویل متخصصان شده است.
وی گفت:رادیوگرافی کنگاور هفته آینده تحویل و کار نصب ان آغاز می شود.بلوکهای زایمانی کنگاور درحد استانداردهای جهانی است.
کریم ادامه داد:با تلاش نمایندگان برای برخی بیمارستانها و شهرستانها دستگاه سی تی اسکن تهیه و نصب شد اما کنگاور در این زمینه بی بهره بود که با تضمین شرکت مربوطه مجبور به انتقال سی تی اسکن یکی از مراکز به این شهرستان شدیم . از تلاش نماینده برای گرفتن سی تی اسکن برای پیگیری و نصب اقدام می کنیم.
نمایندگان محترم برای جذب متخصص یرای استان در توزیع نیروهای تخصصی به طور جد وارد کار شده و چانه زنی کنند.
انتهای پیام/ز