پرورش اردک در شالیزارهای صومعه سرا حدود 40 درصد افزایش یافته است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازگیلان؛رئیس جهاد کشاورزی صومعه سرا امروز گفت : 75 شالیکار صومعه سرایی امسال پس از برداشت برنج در شالیزارهای خود 135 هزار قطعه اردک پرورش دادند.

احمد پادیاب افزود : این شالیکاران پارسال 85 هزار قطعه اردک پرورش دادند.

وی اضافه کرد : پیش بینی می شود 75 شالیکار صومعه سرایی امسال با فروش اردک 15 میلیارد ریال درآمد کسب کردند.

رئیس جهاد کشاورزی صومعه سرا گفت : با پرورش اردک در شالیزار های صومعه سرا امسال برای 130 نفر شغل فصلی ایجاد شده است.

پرورش اردک در شالیزارهای گیلان بعد از پایان برداشت برنج ، از اواخر شهریور شروع می شود و تا پایان اسفند ادامه دارد.

کشاورزان گیلانی هر قطعه بچه اردک را در دوره های 3 تا 5 ماهه پرورش می دهند و به بازار عرضه می کنند.

قیمت هر قطعه اردک در بازارهای محلی گیلان 15 تا 20 هزار تومان است.

از گوشت اردک در گیلان برای پخت غذاهای محلی بویژه فسنجان ، واویشکا ، سیر قلیه ، آلو مسما و غوره مسما استفاده می شود.  

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.