بر این اساس، تولید ناخالص داخلی هند در سال 2017 به 7/6 درصد خواهد رسید و این گونه این کشور با این میزان رشد اقتصادی ، جای انگلیس را به عنوان اقتصاد ششم جهان خواهد گرفت. از 100 سال پیش تاکنون سابقه نداشته است که اقتصاد هند به حدی رشد داشته باشد که جای استعمار کننده خود را بگیرد .
هند از نظر میزان تولید ناخالص داخلی بعد از آمریکا ، چین ، ژاپن ، آلمان و فرانسه در جایگاه ششم اقتصاد جهان قرار می گیرد. چنین نتیجه ای نشان از رشد سریع اقتصاد هند می دهد. از سوی دیگر، اینکه انگلیس جایگاه ششم اقتصاد جهان را از دست می دهد حاکی از آن است که خروج این کشور از اتحادیه اروپا از نظر اقتصادی تاثیر منفی زیادی بر این کشور داشته است. هند از نظر اقتصادی امسال عملکرد خیلی خوبی داشته است.
هند از نظر سریع بودن آهنگ رشد اقتصادی درماه فوریه امسال گوی سبقت را از چین نیز ربود.
در ماه اکتبر امسال صندوق بین المللی پول درگزارش خود پیش بینی کرد که هند در آینده ای نزدیک عنوان داشتن رشد اقتصادی سریع را برای خود حفظ خواهد کرد. بر اساس اعلام صندوق بین المللی پول رشد اقتصادی هند سال 2017 به هفت ممیز شش دهم درصد خواهد رسید. در حالی که انگلیس در سال 2017 قرار است تنها یک و یک دهم درصد رشد اقتصادی داشته باشد. انگلیس در سال 2016 رشد اقتصادی یک ممیز هشت دهم درصدی را تجربه کرده است.
کارشناسان می گویند خروج انگلیس از اتحادیه اروپا در کاهش رشد اقتصادی و افول پول انگلیس تاثیر داشته است.
اقتصاد هند از کاهش قیمت نفت و مواد اولیه در بازارهای جهانی و تورم پایین به طور قابل توجهی سود برده است.
نارندرا مودی،نخست وزیر هند، از سال 2014 که زمام امور این کشور را به دست گرفته است برای رشد اقتصادی کشور اصلاحات اساسی را در اقتصاد هند به اجرا گذاشته است.
انتهای پیام/