مدیرعامل پسماند شهرداری از آموزش تفکیک از مبدأ زباله به ۵۲ هزار شهروند قمی خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم؛مدیرعامل پسماند شهرداری، سید عبدالله میر ابراهیمی با اشاره به مدیریت و بازیافت زباله‌های الکترونیکی گفت: بازیافت این زباله‌ها با توجه به تنوع اقلام، اجزا و مواد شیمیایی که در داخل آن‌ها هست بحثی تخصصی بوده که نیازمند دقت بسیاری است، اما بازیافت این زباله‌ها دارای ارزش ریالی بسیار بالایی است.
 
وی افزود: این زباله‌ها حاوی فلزات سمی خطرناکی است که هم مخاطرات زیست‌محیطی و هم اگر با مواد غذایی به بدن انسان برگردد برای انسان بسیار زیان‌آور خواهد بود.
 
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم بابیان اینکه این نوع پسماندها جزء پسماندهای ویژه تعریف می‌شوند، گفت: باید این نوع پسماندها به‌صورت جداگانه جمع‌آوری شوند، که از همین رو سعی شده هم با آموزش‌هایی که به شهروندان داده می‌شود و هم اطلاع‌رسانی‌هایی که صورت گرفته تأکید شود که مردم این نوع زباله‌ها را جداگانه جمع‌آوری و به غرفه‌های بازیافت در سطح شهر تحویل دهند.
 
میر ابراهیمی بابیان اینکه در سطح شهر غرفه‌ها موظف به دریافت این اقلام  هستند، گفت: با توجه به ارزش ریالی این اقلام، هدایا یا وجوهی به مردم پرداخت می‌شود و این پسماندها به‌صورت جداگانه جمع‌آوری و در اختیار سازمانی که امر بازیافت را انجام می‌دهد قرار داده می‌شود.
 
در ادامه افزود: بازیافت به‌صورت رسمی اقلامی که در اختیار سازمان مدیریت پسماند و مجموعه شهرداری قرار می‌گیرد به این صورت است که اگر مجموعه‌هایی باشند که به‌صورت غیرمجاز اقدام به سوزاندن این اقلام کنند، مجموعه محیط‌زیست و سازمان مدیریت پسماند پیگیری کرده و برخورد جدی با این مجموعه‌ها خواهد شد.
 
میر ابراهیمی بابیان اینکه این شرکت از روش‌های مدرن تحت ممیزی و فعالیت دستگاه‌های معتبر استفاده می‌کند، گفت: آمار زباله‌های تولیدشده الکترونیکی به‌طور رسمی نداریم اما آمار غیررسمی که بتوان در سطح شهر برآورد کنیم در سطح شهر چه میزان است می‌توان تهیه کرد.
 
وی با اشاره به عمده مشکلات پیش روی جمع‌آوری زباله‌های الکترونیک گفت: اگر این زباله‌ها با پسماندهای عادی مخلوط و در اختیار شهرداری قرار بگیرد، کوچک‌ترین مخاطرات آن پخش شدن و پراکندگی فلزات عادی از داخل پسمانده‌های عادی است.
 
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم  گفت: پسماندهای خشک و تری که به دلیل عدم مشارکت شهروندان نتوانستیم در مبدأ جدا کنیم در کارخانه جدا می‌شود.
 
میر ابراهیمی با اشاره به اجرای طرح تفکیک از مبدأ زباله‌ها در مناطق 8 گانه قم گفت: در مناطق 2و 6 آموزش‌های اولیه تفکیک از مبدأ اتفاق نیفتاده و تاکنون در منطقه دو 25 هزار نفر آموزش‌دیده‌اند.
 
وی با اشاره به جمعیت 56 هزارنفری منطقه 6 قم گفت: در منطقه 6 نیز 27 هزار نفر آموزش‌دیده‌اند و  آموزش در این منطقه با استقبال بسیار بالایی مواجه بودیم.
 
انتهای پیام/ص
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.