به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
زاهدان،اسفندیار چهاربند در دیدار با مدیران و کارکنان اداری آموزش و پرورش منطقه سیستان در شهرستان زابل گفت: به منظور تربیت معلمانی کارآمد و خوب باید سرانه در نظر گرفته شده برای دانشجویان معلم افزایش یابد.
وی ادامه داد: وزارت آموزش و پرورش 950 هزار شاغل در کشور دارد که از این تعداد 540 هزار نفر در گروه معلمی شامل دبیر، آموزگار، هنر آموز و استاد کار هستند.
چهاربند افزود: به منظور عملکرد مطلوب معلمان باید تراکم کلاس ها مدیریت شود و هم اینک 425 هزار کلاس در کشور وجود دارد که کار دسته بندی این کلاس ها در حال انجام است.
معاون وزیر و رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: نیروی انسانی سرمایه ای بسیار مهم تلقی می شود که در کنار کمبودهای موجود می تواند سبب توسعه پایدار کشور شود.
چهاربند بیان کرد: با توجه به اینکه دانش آموزان از 10 تا حدود 40 میلیون ریال برای دولت هزینه دارند باید در مدیریت، تدریس و تربیت نیروی انسانی دقت ویژه ای داشت.
وی گفت: فضای مدیریت فناوری در آموزش و پرورش اشتباه است و باید تمام بخش ها وارد این حوزه شوند.
چهاربند با انتقاد از فعالیت کلاس ها و کتاب های تست برای ورود به دبیرستان های نمونه و تیزهوشان خواستار اصلاح آزمون های تستی کمی در این زمینه شد.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان زابل نیز در این نشست گفت: منطقه سیستان با 6 منطقه آموزش و پرورش 90 هزار و 801 نفر دانش آموز دارد.
وی افزود: اصلی ترین مشکل دانش آموزان این منطقه وضعیت نامطلوب معیشتی خانوار ها است که این امر در تمام بخش های زندگی آنان تاثیر می گذارد.
انتهای پیام/گ