این نانوا می گوید : برای اینکه از جوش شیرین استفاده نکند ، خمیر نان را یک ساعت زودتر آماده می کند و خمیر ترش بیشتری هم به کار می برد اگر چه استفاده از خمیر ترش زیاد هزینه ی تهیه نان را بیشتر می کند.
وی اضافه کرد : به مایع رو مال نان هم جوش شیرین اضافه نمی کند و فقط آب و آرد است .
کارشناسان بهداشت یکی از دلایل استفاده از جوش شیرین در نان را تسریع در به اصطلاح « وَر آمدن و ترش شدن خمیر نان » ، بیان می کنند .
سلیمانی ، کارشناس بهداشت می گوید : در نانوایی های بربری در مایع معروف به رومال هم از جوش شیرین استفاده می کنند.
وی افزود : مایع رو مال استاندارد ، شامل اب و آرد است که بسیاری از بربری پز ها برای اینکه روی نان سرخ تر شود از جوش شیرین استفاده می کنند .
سلیمانی گفت : جوش شیرین موجود در نان از جذب مواد معدنی نظیر آهن ، پتاسیم و کلسیم جلوگیری می کند .
وی افزود : نان بدون جوش شیرین کیفیت و ماندگاری بهتری دارد .
انتهای پیام/