به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
قزوین؛ سید
سعید شاهرخی در نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان افزود : کیفیت نان
و رعایت استانداردهای لازم در آن از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که با
سلامت مردم سروکار دارد.
وی اضافه کرد : در این زمینه کارخانه های
تولید آرد و اتحادیه نانوایان مکلف هستند آرد را با کیفیت مناسب تولید کرده
و در اختیار نانوایی ها قرار دهند در غیر این صورت اداره کل تعزیرات با
آنها برخورد خواهد کرد.
وی در ادامه بر نظارت جدی بر کیفیت پخت نان در سطح شهرها و روستاهای استان تاکید کرد .
معاون
سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین با بیان اینکه جای تاسف و تعجب
دارد که هنوز موضوع کیفیت نان در استان حل نشده باقی مانده است،افزود: باید
با نانوایی های متخلف برخورد و در صورت لزوم آنها را پلمب کرد .
رئیس
دانشگاه علوم پزشکی استان هم در این نشست گفت: استاندارد سنگک در استان
وجود ندارد و کیفیت آردها و درصد سبوس گیری مربوط به این نان بسیار پائین
است .
منوچهر مهرام افزود : همچنین سبوس به صورت دستی و در مراحل بعدی به نان اضافه می شود که این موضوع مصداق تقلب است .
وی
اضافه کرد : در برخی نانوایی های قزوین، نان لواش در شکل و شمایل سنگک به
مردم عرضه می شود و به بهانه اینکه نان تیره مشتری ندارد از آرد مطلوب و
مرغوب استفاده نمی شود.
مهرام همچنین درباره وجود نگرانی ها از آلودگی
هوای قزوین در برخی روزهای سال و تاثیر آن بر سلامت شهروندان، گفت: هرچند
هماهنگی و نشست های لازم به منظور کنترل وضعیت هوا برگزار شده اما در این
زمینه تاکنون اقدام خاصی صورت نگرفته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان
افزود: برنامههای پیشنهادی اداره کل حفاظت محیط زیست در زمینه هوا تاثیر
چندان مثبتی بر کنترل آلودگی هوا در استان نداشته است بنابراین باید با دقت
و کار کارشناسی بیشتر در این خصوص اقدام کرد.
انتهای پیام/