به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
تبریز؛حقیفام در حاشیه مدرسه بینالمللی مدیریت مصرف انرژی در دانشگاه تبریز گفت: در ارتباط با دانشگاه نباید صرفاً به بسته شدن چند قرارداد تحقیقاتی بسنده شود بلکه دانشگاهیان باید در تمام جلسات تصمیمگیری به صنعت برق کمک کنند.
وی تاکید کرد: ما در صنعت برق باید خیالمان راحت باشد که به دریایی از علم و تجربه دانشگاهی تکیه کردهایم.
حقیفام با پیشنهاد تبدیل سیستم برق دانشگاه تبریز به سیستم میکروگرید، افزود: با توجه به علاقهمندی صنعت برق کشور به توسعه پارکهای انرژی در کشور، امیدواریم در آینده پارک انرژی را در دانشگاه تبریز نیز ایجاد کنیم که توسعه انرژیهای نو در کشور و توسعه بینش آحاد جامعه به بحث انرژی را در پی دارد.
حقیفام حضور مدیران و کارشناسان مدیریت مصرف شرکتهای توزیع و برق منطقهای سراسر کشور در مدرسه انرژی را فرصتی بزرگ عنوان کرد و افزود: ما علاقهمند به خارج کردن دانشگاهها از بحثهای صرفاً تئوریک هستیم و چنین رویدادهایی این فرصت را فراهم میآورد تا نیازهای مهم صنعت برق را به گوش دانشگاهیان رسانده و از ایشان کمک بگیریم.
وی از ایجاد قطبهای علمی مشترک بین صنعت برق و چندین دانشگاه کشور خبر داد و افزود: شرکت توزیع نیروی برق تبریز نیز توانسته در یک اقدام موثر قطب علمی مدیریت مصرف را با همکاری دانشگاه تبریز ایجاد کند و این مدرسه نیز یکی از محصولات همین قطب علمی است.
رئیس دانشگاه تبریز با اشاره به ظرفیت بالای علمی و تحقیقاتی در دانشگاه تبریز، افزود: ما نیز در دانشگاه بر این باور هستیم که باید آموزش و پژوهش را تقاضامحور کنیم.
محمدرضا پورمحمدی با بیان اینکه در حال حاضر ارتباط دانشگاه تبریز با مجموعه صنعت برق استان خوب است، تصریح کرد: هدف ما رفع تنگناهای علمی و انجام کارهای مشترک با صنعت برق است که چنین همایشهایی نمونهای از این همکاریهاست.
وی افزود: پیشنهاد میکنیم پژوهشکدهای مشترک راهاندازی شود که هیئتمدیره آن هم از دانشگاه تبریز و هم از مجموعه صنعت برق باشد که بتوانیم کارهای مشترک را به خوبی ساماندهی و مدیریت کنیم.
همچنین وی از راه اندازی مرکز نوآوری دانشگاه تبریز در آینده نزدیک خبر داد و افزود: این مرکز که با فضایی بالغ بر سه هزار و 600 متر مربع ایجاد شده، طرحهای برتر و ایدههای نو را حمایت خواهد کرد.
انتهای پیام/ش