به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛
محمودرضا
نیازی گفت: این بازرسی ها در راستای حمایت از حقوق شهروندان و در قالب
گشت مشترک با دستگاه های ذیربط از جمله معاونت غذا و دارو، اتاق اصناف، شرکت
غله و خدمات بازرگانی و مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه انجام شده است.
وی گفت: طی این بازرسیها هشت
مورد استفاده از نمک غیر استاندارد، 9 مورد استفاده از افزودنی غیر مجاز، 9 مورد
کم فروشی و 10 مورد عدم مطابقت آرد با استخراج تعیین شده مشاهده شده است.
وی ادامه داد: همچنین دستگاه های پخت نان نیز مورد
بررسی قرار گرفت که گزارش این بازرسیها نشان داد، دستگاه های تمام اتوماتیک و نیمه
اتوماتیک تعداد زیادی از واحدهای خبازی به علت قدمت بالای 10سال و فرسودگی
عملا از رده خارج و غیر قابل استفاده هستند.
نیازی با اشاره به اینکه یکی از
فاکتورهای موثر
بر قیمت تمام شده نان، استفاده از آردهای متفاوت با درصد سبوس مختلف
برای تولید انواع نان است و
استفاده از یک نوع آرد برای تولید تمام نان ها، باعث تضییع حقوق مصرف کننده می شود، افزود:
در این بازرسی ها 10 مورد عدم مطابقت آرد با استخراج تعیین شده مشاهده شد که با
واحدهای متخلف از طریق دستگاه های ذیصلاح برخورد خواهد شد.
مدیر کل استاندارد کرمانشاه با
تاکید بر اینکه ارزش غذایی نان
هایی که با آرد سبوس دار پخته می شوند نسبت به سایر نان ها بیشتر است، به شهروندان توصیه
کرد با استفاده از غذا و نان سالم سبوس دار هزینه های جاری خود از بخش درمان به
پیشگیری انتقال دهند.
انتهای پیام/پ