به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛
هانیه ناصری گفت: برای پیشگیری از سرماخوردگی
افراد میتوانند چند بار در هفته شلغم میل کنند.
با اشاره به خواص گیاه شلغم در طب سنتی، اظهار
کرد: شلغم از نظر طب قدیم ایران گرم و تر است.
وی با بیان اینکه خواص شلغم آنقدر
زیاد است كه میتوان گفت این گیاه برای هر دردی درمان است، خاطرنشان کرد: اگر
مردم میدانستند كه این گیاه چقدر فایده دارد، تمام باغچههای خانه خود
را شلغم میكاشتند و هر روزه از آن استفاده میكردند.
این کارشناس
ارشد طب سنتی با اشاره به خواص ضد سرماخوردگی شلغم در فصل زمستان، یادآوری
کرد: افراد باید سعی کنند در فصل زمستان برای پیشگیری از سرماخوردگی
و بیماریهای تنفسی چند بار در هفته شلغم مصرف کنند.
به گفته ناصری، شلغم همچنین بدن را تمیز كرده و
مواد سمی را از بدن انسان خارج میکند.
وی معتقد است، آب شلغم خام خواص بیشتری از شلغم
پخته دارد، اما این در شرایطی است که معده افراد را ناراحت نکند.
این کارشناس
ارشد طب سنتی شلغم پخته را بهترین دارو برای برونشیت و تسکین سرفه دانست و
تاکید کرد: توصیه میشود افرادی که گلو درد دارند، آب پخته شلغم را قرقره
کنند.
ناصری با بیان اینکه خواص شلغم فقط به
ضدسرماخوردگی بودن محدود نمیشود، افزود: شلغم مهمترین گیاه ضد
سرطان است و حتی گسترش سرطان را متوقف میكند.
وی همچنین شلغم را مقوی و اشتهاآور خواند و
گفت: شلغم همچنین ضعف جنسی را درمان كرده و اسپرم را زیاد میكند.
این کارشناس ارشد طب سنتی گفت: ترشی شلغم بهترین
نوع ترشی است، زیرا مقوی معده و روده ها و اشتها آور است.
به گفته ناصری، آب شلغم قند خون را پائین میآورد
و به علات داشتن ویتامین B1 علاج كم خونی است.
وی با بیان
اینکه شلغم برای تقویت حافظه نیز مفید است، درمان شب کوری، تنظیم ترشحات
غذه تیروئید به دلیل داشتن ید فراوان و ... را از دیگر خواص درمانی شلغم
برشمرد.
انتهای پیام/پ