به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ سال 2017 با یک دنیا تجربه جدید برای مردم جهان آهسته از راه می رسد. تجربه های جدید غذایی و غذاهای رنگارنگ یکی از اتفاق های لذت بخش و مهیج زندگی هر فرد است. با توجه به علاقه مردم به غذاها رنگی و متنوع، تولیدکنندگان میوه ها و سبزیجات را با دستکاری به این خوراکی های سالم و مفید تبديل کرده و میوه های مانند آناناس صورتی و گلم کلم رنگی را روانه بازار کردند که با استقبال زیادی مواجه شدند.
کارشناسان تغذیه عادت ها غذایی مردم جهان را در 465 فروشگاه بزرگ در سراسر دنیا بررسی کرده و اعلام کردند که بشقاب ها غذایی مردم به سمت رنگارنگ شدن پیش می رود. این موضوع حتی در صفحات شبکه های مجازی به وضوح دیده می شود. با تحقیقاتی که ما در این فروشگاه ها انجام دادیم به نظر می رسد که سال آینده قفسه های این فروشگاه ها با موادغذایی بنفش پر شوند.
در بیانیه ای اینترنتی، شرکت های مواد غذایی سالم از روند رو به رشد و سریع تولید و فروش موادغذایی رنگی به خصوص رنگ بنفش خبردادند. برخی از موادغذایی نام برده شده در این بیانیه عبارتند از: گل کلم بنفش، برنج بنفش، مارچوبه بنفش، انگور سبز به رنگ بنفش، سیب زمینی شیرین بنفش، ذرت بنفش و غلات .
بنفش رنگ پر انرژی و نشاط بخش بوده و اغلب در موادغذایی به نشانه تراکم مواد مغذی و آنتی اکسیدان ها است.
میوه های بنفش بخورید سالمتر بمانید
متیئو پلومن،یک مشاور تغذیه در خصوص تولید مواد غذایی بنفش گفت: موادغذایی به رنگ بنفش دارای فواید زیادی برای سلامت بدن هستند و به عنوان رنگ آنتی اکسیدانی شناخته می شوند. این آنتی اکسیدان ها برای مبارزه با بیماری بسیار موثر بوده وموجب جوان سازی پوست، کاهش التهاب و بهبود سلامت قلب می شوند.
براساس گفته دانشمندان موادغذایی با رنگ تیره حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان بوده و به عنوان سلامترین موادغذایی شناخته می شوند. بر اساس یک نتیجه تحقیقات متخصصان و کارشناسان تغذیه کسانی که به طور منظم میوه و سبزیجات بنفش می خوردند اغلب کمتر در خطر ابتلا به فشار خون و کلسترول بالا قرار دارند.
متخصصان خوردن سبزیجات بنفش را توصیه می کنند
پلومن گفت: شاید بسیاری از مردم با دیدن موادغذایی که رنگ آنها بنفش شده تعجب کرده و از مصرف آنها خودداری کنند . به همین دلیل لازم است تا متخصصان تغذیه، محققان و رسانه های خبری برای بالا بردن آگاهی جامعه از سلامت این موادغذایی فرهنگ سازی کرده و مردم به سمت انتخاب موادغذایی سلامت تر سوق دهند.
در روند تبلیغات و اطلاع رسانی از موادغذایی بنفش، فروش کلم بروکلی به این رنگ حدود 25 درصد در آمریکا افزایش داشته است.
ذرت بنفش سرطان را از پا درمی آورد
ذرت بنفش در کوههای کشور پرو کاشت می شود. ذزت زرد، به عنوان یک ماده غذایی خوشمزه و دوست داشتنی در سراسر جهان محبوب و پر مصرف است. رنگ بنفش آن با خواص آنتی اکسیدانی بسیار زیاد یکی از سالمترین میوه ها و سبزی ها شناخته می شود.آنتی اکسیدان در مبارزه با بسیاری بیماری ها در بدن مانند سرطان موثر است. با این حال پیداکردن ذرت بنفش کاری چندان آسانی نیست اما در بسیاری از فروشگاه ها آنلاین می توانید آن را پیدا کنید.
سیب زمینی شیرین بنفش هضم غذایتان را آسان می کند
سیب زمینی شیرین خواص مفید زیادی دارد و سیب زمینی شیرین بنفش این خواص را چندین برابر نوع معمولی آن داشته و به نام سیب زمینی اوکیناوا شناخته شده است. این سیب زمین بنفش رنگ و طعمی متفاوتی ندارد اما به دلیل وجود آنتوسیانین هابه هضم غذا کمک کرده و دارای خواص ضد التهابی است.
زیبایی و جوانی با مارچوبه بنفش
زادگاه مارچوبه البنگا ایتالیا است. مارچوبه بنفش غنی از ویتامین B بوده و موجب زیبایی پوست، مو و ناخن می شود. افزون بر این خاصیت این گیاهی چند هزارساله از از دوران روم باستان در بهبود حرکات روده استفاده می شده و به جهت دارا بودن ویتامین های A، C و K موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.
برنج بنفش بخورید، قلبتان سالم می ماند
برنج بنفش دارای خواص درمانی زیادی بوده و سرشار از آهن و ویتامین E است که برای مبارزه با پیری وسلامت قلب مفید بوده و دارای عطر و طعم بی نظیری است. سطح آنتی اکسیدانی این برنج در حدود شش برابر بیشتر از نوع سفید آن بوده و مدت های طولانی رتبه اول را از نظر خواص آنتی اکسیدانی به خود اختصاص داده بود.
انتهای پیام/
باعث افتخار بوده
احتراما اینجانب در حدود23 سال هست که بعد از اتمام تحصیلاتم از کشور ژاپن, اقدام به کشت محصولات آسیا جنوب شرقی در ایران نموده و با توجه به تخصص اینجانب در تولید محصولات ارگانیک , به استحضار میرسانم که در طول این دو دهه به هیچ وحه مشتریانی خارجی اینجانب محصولات GM را تقاضا نداشته و در بین ارقام متنوع تولید مجموعه مجید ارگانیک, فقط رقم NC را تقاضا دارند.
امبدوارم بتوانم در افزایش سلامت جامعه اثر گذار باشیم
با سپاس
طبق مطالعه بنده سیبزمینی شیرین طبعی گرم و مرطوب داره برخلاف سیبزمینیهای معمول که طبعی سرد و مرطوب دارند. این گرمی و رطوبت باعث عملکرد بهتر مغز و جلوگیری از خشکی آن میشه.
این رو هم اضافه کنم این مواردی که در بالا ذکر شده هیچکدوم دستکاری ژنتیکی نشده بلکه به صورت طبیعی وجود دارند اما آنطور که باید شناخته شده نیستند.
اون دوستی هم که اشاره به روغن پالم کردن باید بدونن خود روغن پالم اصل و تصفیه نشده هیچ ضرری نداره و فایده هم داره، مشکل روغن پالم حرارتی هست که برای تصفیه و بی رنگ و بی بو و بی مزه کردنش بهش داده میشه که این مورد هم نه تنها برای روغن پالم برای همه روغن های گیاهی بد هست و پالم فقط مقدار کمی مواد سمیش بعد از حرارت دیدن تو دمای ۲۰۰ درجه بالاتر از بقیه روغن ها هست همین و بس پس از پالم یک اکسیر مرگ نسازین بدون مطالعه مشکل جای دیگه هست
تو تموم دنیا داره اثبات میشه دست کاری ژنتیک عامل سرطان و مریضی و ... هستش بعد شما تبلیغ محصولات دستکاری شده را انجام میدین تازه میگین چون بنفشه ضد سرطانه!!!
همه محصولات دتسکاری ژنتیکی شده مضر نیستند... کمی مطالعه کنید...!