به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گیلان ؛مدیر آموزش وپرورش تالش گفت : در این جشنواره که به مناسبت هفته سواد آموزی برگزار شد ، 71 سواد آموز مرکز حرفه آموزی و یادگیری محلی شهید حسین اکبری این شهرستان 50 نوع غذای محلی گیلان را پخته و عرضه کردند.
علی مختاری افزود : ترشه تره ، لونگی ماهی ، ماهی شکم پر، ماهی فیویچ ، میرزا قاسمی ، باقالا قاتوق، سیرقلیه ، آش دوغ ، انواع لبنیات وترشی های محلی از مهم ترین غذاهایی است در جشنواره پخت غذاهای محلی به نمایش گذاشته شده است.
وی گفت : 250 نفر از این جشنواره یک روزه دیدن کردند.
گفتنی است گیلان متنوع ترین استان ایران در پخت غذای محلی است.
انتهای پیام/