رئیس اتاق بازرگانی تبریز بر لزوم احیای مجدد هنر صنعت فرش کشور در جهت اشتغالزایی، ثروت آفرینی و توسعه صادرات تاکید کرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛حسن‌زاده در بیست و دومین همایش ملی توسعه صادرات غیرنفتی کشور در تالار پتروشیمی تبریز، گفت: در 21 سال گذشته کارهای بزرگی برای ارتقاء جایگاه صادراتی و توسعه اقتصادی کشور انجام گرفته است.
وی افزود: در بیشتر مسائل برای رفع موانع تولید اقدامات بزرگی صورت گرفته و لایحه رفع موانع تولید و تحولات سازنده‌ای در برخی از قوانین گمرکی و مالیاتی نتیجه این همایش‌ها در سال‌های گذشته بوده است.
حسن‌زاده اذعان داشت: امید است در همایش حاضر هم بتوانیم قدم‌های موثری برای رسیدن به اهداف سیاست‌های اقتصاد مقاومتی برداریم و بتوانیم به رشد حداقل پنج درصدی اقتصادی نائل شویم.
رئیس اتاق بازرگانی تبریز در بخش دیگری از صحبت‌های خود یادآور شد: در شهرهایی مثل تبریز، مشهد، اصفهان و کرمان فرش‌های نفیسی بافته می‌شود و فرش های نفیس تبریز نیز در صدها موزه معروف دنیا و منازل افراد شاخص اروپایی به عنوان سفیران هنر ایرانی خود را معرفی کرده است.
این فعال اقتصادی تصریح کرد: در تبریز هنرمندان بزرگی در صنعت فرش تلاش کرده‌اند و افرادی مثل اعلاباف، کیمیا، اسکویی، عماد، شانه زن و .. با هنر و تجربه مدیریتی خود توانسته‌‌اند از این هنر اقتصادی برای ایجاد اشتغال و ثروت آفرینی در جامعه بهره برند.
وی افزود: در اوایل انقلاب توجه مطلوبی به این هنر صنعت نشده بود و مدیرانی که متولی امر بودند با بکار بردن القابی مثل فئودال و سرمایه دار و ... برای فعالان صنعت فرش، این هنر صنعت را به سمت کوچک شدن بردند و در نهایت این هنر از دست آذربایجان و ایران خارج شد و مواد اولیه مرغوب کم کم فروغ خود را از دست دادند.
حسن‌زاده با بیان اینکه کشورهای دیگر مثل چین، هند و پاکستان نهایت استفاده را از این فرصت بردند و بازارهای فرش دنیا را کم کم از دست ایران خارج کرده و به تصرف خود درآوردند: باید همت شود تا این هنر اصیل ایرانی در راستای ایجاد اشتغال، افزایش صادرات و ثروت آفرینی مجددا احیا شود.


انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار