روح الله مظفری پژوهشگر طب سنتی در گفت و گو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با بیان اینکه درختچه همیشه سبز دارچین به ارتفاع 4 الی 6 متر است، گفت: این گیاه بومی جنوب هندوستان است که از پوست درختچه دارچین به دلیل خاصیت های درمانی آن به عنوان ادویه جات استفاده می شود.
این پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه رشد گل گیاه دارچین از اواخر بهمن ماه تا اوایل فروردین ظاهر می شود، اظهار داشت: هر 10 گرم دارچین دارای پروتئین، انرژی، کربوهیدرات و چربی است.
وی درباره خواص چای دارچین بیان کرد: مصرف چای این گیاه باعث افزایش قدرت بدنی، بهبود گردش خون و کاهش بیماری هایی مانند اختلال های گوارشی، کلسترول، استرس، اسهال، سوء هاضمه، نفخ معده، تب و سرماخوردگی می شود.
مظفری افزود: ماده Cinnamodehyde موجود در گیاه دارچین بر روح و روان انسان اثر آرامبخشی دارد.
وی با بیان اینکه مصرف دمنوش و گیاه دارچین باعث جوانی پوست می شود، تصریح کرد: مصرف این گیاه برای افرادی که آلرژی دارند هیچگونه آسیبی ندارد.
مظفری با اعلام اینکه مصرف دارچین باعث زایمان زودرس می شود، بیان کرد: خانم ها در دوران بارداری و شیردهی جهت بهبود سیسستم گوارشی نوزاد از مصرف دمنوش یا پودر دارچین خودداری کنند.
این پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه تاثیرات دارچین همانند آنتی بیوتیک است، تاکید کرد: مصرف روزانه 5 گرم دارچین باعث کاهش تریگلیسیرید، گلوکوز سرمی و کلسترول خون در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 می شود.
وی درباره مصرف این گیاه در فصل زمستان اظهار داشت: افراد با طبع گرم جهت بهبود خارش گوش، گلو و خشکی پوست و لب در فصل سرما از گیاه دارچین استفاده کنند.
مظفری با تاکید بر اینکه ماده موجود در دارچین از بروز بیماری آلزایمر در افراد جلوگیری می کند، بیان کرد: کاراترین نوع دارچین، ضد ویروس HIV عمل می کند و مبتلایان به ایدز با مصرف این گیاه بیماری خود را تسکین می دهند.
این پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه مصرف زیاد دارچین بر فلب، خواب و روان انسان تاثیرات مخربی دارد، افزود: ایجاد التهاب بر روی پوست، سوزش معده، لخته شدن خون و ترگ خوردگی لب می شود.
انتهای پیام/