به گزارش
خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از سازمان مدارس غیردولتی و مشارکتهای مردمی وزارت آموزش و پرورش مرضیه گُرد معاون وزیر و رییس سازمان مدارس غیردولتی و مشارکتهای مردمی وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: یکی از بهترین شرایطی که برای اداره آموزش و پرورش در چارچوب قانون میتوانست رخ دهد تصویب قانون شوراها بود که سال 1372 مصوب شد اما هنوز نتوانستهایم از ظرفیتهای قانون شوراهای آموزش و پرورش به خوبی استفاده کنیم.
وی با اشاره به هفته شوراهای آموزش و پرورش گفت: هدف ما این است که بتوانیم با طرح مسئله هفته شوراهای آموزش و پرورش، توجه سایر دستگاهها را به آموزش و پرورش جلب کنیم و برای پیشرفت هرچه بیشتر نظام تعلیم و تربیت تلاش کنیم و قانون شوراهای آموزش و پرورش کمک میکند که یک نگاه ویژه به آموزش و پرورش داشته باشیم.
گُرد ادامه داد: ابتدا باید بستر لازم و زیربناها در استانها به وجود آید و این اختیاراتی که قانونگذار به شوراها داده را منتقل کنیم و اعتقاد به یک وحدت رویه لازم در کل کشور داریم و معتقدیم فعالیتهای آموزشی بر اساس سیاست های ابلاغی وزارتخانه و اسناد بالادستی، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و نقشه راه باید اجرا شود ولی برنامهریزی استانی را باید خود استان انجام بدهد.
وی توضیح داد: به عبارت دیگر اگر در استانها معضل و مشکلی در هر زمینه ای مانند مسائل مالی، اداری و نیروی انسانی و غیره پیش می آید مسئولان همان استان یا شهرستان مشکل را حل میکنند و این اختیاراتی که قانونگذار تعیین کرده است.
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش یک اَبَردستگاه است و بیشترین پرسنل و مخاطب را دارد ما نیازمند این هستیم که در همه ابعاد تمام دستگاهها کمک و همفکری کنند.
انتهای پیام/