به گزارش
خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ احمدی معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم در مراسم اختتامیه دومین جشنواره هنری علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه دومین جشنواره هنری «عتف» با موضوع پژوهش، فناوری و نوآوری و با هدف ایجاد گفتمان و فرهنگسازی در میان آحاد جامعه برگزار شد، اظهار کرد: در عصری هستیم که علم، پژوهش و فناوری شعار اساسی دنیاست و هم اکنون توسعه به معنای توسعه پایدار مبنا قرار گرفته است.
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم در ادامه، زبان هنر را زبان حیات و زندگی دانست و تصریح کرد: اگر مبنای علم، پژوهش، فناوری، توسعه و جامعه را مجموعا به عنوان یک زیست بوم در نظر بگیریم، با ضرس قاطع باید بگوییم زبان هنر، شریانهای حیات این زیست بوم است و اجزای آن باید با زبان هنر صحبت کنند.
احمدی با اشاره به اینکه نظام آموزش باید بر مبنای هنری و تفکر نوین باشد، خاطرنشان کرد: پژوهش از ابتدای حیات دانشآموز باید آغاز شود و حتی قبل از ورود به مدرسه باید بیاموزد که چگونه پژوهش کند و این امر نیاز به ابزار هنری دارد و صرفا با آموزش محقق نمیشود.
دبیر کل شورای عالی عتف در پایان با تأکید بر داشتن رویکرد بینالمللی و رعایت استانداردهای بینالمللی در انجام امور پژوهشی تصریح کرد: باید در رقابتهای بینالمللی حضوری اثرگذار داشته باشیم و قطعا توان علمی و فناوری مطلوبی که در دانشگاهها و مراکز علمی و تحقیقاتی کشورمان وجود دارد، اگر با ابزار هنر آمیخته شود، باعث میشود قدرت و اقتدار علمیمان افزایش یابد.
بر اساس اعلام روابط عمومی وزارت علوم، در پایان این مراسم از تمبر، کاتالوگ و لوح یادمان دومین جشنواره هنری – بینالمللی پژوهش، فناوری و نوآوری رونمایی شد و جوایز برگزیدگان این جشنواره به آنان اهدا شد.
انتهای پیام/