وی بیان کرد: این خانه های هلال احمر در سه بخش خانه جوانان، داوطلبان و امداد برای آموزش روستائیان و تربیت امدادگران فعالیت خواهند کرد و در شهرستان تکاب نیز پنج باب خانه هلال احمر در روستاهای پرجمعیت به زودی راه اندازی خواهد شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی همچنین از ایجاد و توسعه کانون های دانش آموزی هلال احمر به منظور تقویت توان دانش آموزان در عملیات امدادی در سطح استان خبر داد.
محمودی در زمینه توسعه و تجهیز پایگاه های امداد و نجات جاده ای شهرستان تکاب نیز گفت: تجهیز انبار امدادی و ساخت درمانگاه هلال احمر در شهرستان تکاب در دستور کار قرار گرفته است.
وی گفت: به زودی پایگاه امداد و نجات جاده ای در محور تخت سلیمان تکاب در حدفاصل مرکز بخش تا روستای بابانظر در ۴۵ کیلومتری شهرستان تکاب ساخته خواهد شد.
محمودی اضافه کرد: یک دستگاه خودروی مجهز و پیشرفته امداد جاده ای با تجهیزات کامل نجات با صرف اعتباری بالغ بر ۸ میلیارد ریال خریداری و به زودی در اختیار پایگاه امداد و نجات جاده ای شهرستان تکاب قرار خواهد گرفت.
فرماندار تکاب نیز در این نشست گفت: جمعیت هلال احمر شهرستان تکاب به عنوان همکار و همراه دستگاه های اجرایی و شورای هماهنگی مدیریت بحران، نقش مهم و موثری در ارائه خدمات امداد و نجات در این شهرستان ایفا می کند.
ایرج ثقفی افزود: شهرستان تکاب با توجه به موقعیت جغرافیایی منطقه ای حادثه خیز است و آمادگی و تعامل همه جانبه نیروهای امدادی و دستگاه های اجرایی خدمات رسان این شهرستان ضروری است.
وی با تاکید بر افزایش میزان آمادگی گروه های امداد و نجات و آموزش های همگانی در شهرستان تکاب اظهار کرد: تامین و افزایش امکانات و تجهیزات امداد و نجات از نیاز های اصلی شهرستان تکاب در این بخش است.
ثقفی اضافه کرد: با توجه به سردسیر و کوهستانی بودن منطقه و سخت گذر بودن راه های روستایی شهرستان تکاب، دستگاه های اجرایی، جمعیت هلال احمر و شورای هماهنگی مدیریت بحران آذربایجان غربی نسبت به تامین تجهیزات و امکانات مورد نیاز امداد و نجات در این شهرستان اهتمام ویژه ای دارند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان آذربایجان غربی و فرماندار تکاب از مراحل مختلف اجرای طرح رایگان کاروان سلامت هلال احمر در روستای 'دورباش' و محل ساخت درمانگاه هلال احمر بازدید کردند.
انتهای پیام/م