به گزارشخبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه؛ در این جلسه کارشناس بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت ارومیه طی
اظهاراتی گفت: طبق بند 28 آئین نامه ماده 13 قانون مواد خوردنی و آشامیدنی متصدی رستوران
ها و تالارها می بایست اقدام به خود اظهاری و خود کنترلی بهداشتی امکنه خود نمایند
که بواسطه شرکت های به ثبت رسیده و کارشناسان بهداشت محیط شاغل در شرکت های مذکور انجام
میگیرد.
ناصرخردپور در خصوص اهداف این بند از آئین نامه یادآور شد: این بند از آئین
نامه متصدی را ملزم به نظارت بیشتر بر فعالیت های امکنه و اخذ راهنمایی از مشاوران
بهداشتی ،در جهت بهبود نواقصات موجود قبل از رسیدگی و اعمال قانون توسط بازرسان مرکز بهداشت برای ارتقاء شاخص های بهداشتی
امکنه مذکور به فعالیت وا می دارد که این آئین نامه توسط وزارت بهداشت درمان و آموزش
پزشکی مصوب و ابلاغ گردیده است.
در ادامه دکتر رزبانی نماینده شبکه دامپزشکی
ارومیه نیز از نحوه خرید ، نگهداری ، و پخت فراورده های دامی سخن گفت و آموزش های لازم
را در این زمینه ارائه نمود.
همچنین رئیس اتحادیه اغذیه فروشان نیز با
شنیدن مشکلات صنفی همکاران خود در رابطه با بازرسی های بهداشتی و ارائه مهمترین مشکلات
خود به بیان راهکارهایی پرداخت.
انتهای پیام/ب