طه هاشمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در گفتوگو با
خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به فعالیت شرکتهای دانشبنیان و ارتباط آن با اشتغال دانشجویان اظهار داشت: در سراسر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی بیش از هزار شرکت دانش بنیان و استارت آپ دانشجویی مشغول به فعالیت هستند و در این دانشگاه سعی شده است با اجرای برنامههای آموزشی ایده تا عمل، شرایط کار بیشتر برای شرکتهای دانشبنیان فراهم شود.
وی بیان کرد: استارتآپهای دانشگاه به وسیله استادان بازنگری شده است تا این مسئله به کمک دانشجویان آمده تا شرکتهای دانشبنیان دانشگاهی بتوانند علمشان را تبدیل به محصول کنند.
هاشمی ادامه داد: از زمانی که محصولات استارت آپهای دانشگاهی به تولید انبوه برسد امکان ایجاد شرکتهای دانشبنیان در حوزههای مختلف مهندسی، پزشکی و علوم انسانی وجود دارد که به واسطه آن، فعالیت دانشجویان نخبه در زمان تحصیل به خوبی فراهم میشود.
وی عنوان کرد: اخیرا برنامهریزیهای خوبی برای تأسیس شرکتهای دانشبنیان در حوزههای علوم انسانی، فرهنگی، اجتماعی و هنری آغاز شده و تصور ما این است که این حوزهها بیش از سایر موضوعات برای فعالیتهای دانشبنیان طرفدار دارد و به همین خاطر برنامهریزی جدیتری به وسیله مسئولان دانشگاهی در این زمینه شده است.
هاشمی تأکید کرد: با ایجاد بازارچههای فنی و هنر در سراسر واحدهای دانشگاهی سعی میشود که افراد محصولشان را به دیگران عرضه کنند و اگر دانشجو یک کار هنری تولید کرد بتواند مستقیما آن اثرش را در معرض فروش برساند.
معاون فرهنگی دانشجویی اظهار داشت: مسئولان دانشگاه علم و صنعت همه گونه امکانات را برای فعالیت دانشجویان در شرکتهای دانشبنیان در دستور کار خود قرار داده زیرا معتقد است این شرکتها و استارت آپهای دانشگاهی مکان خوبی برای شناسایی ایدهها و تبدیل علم به ثروت و اشتغال است.
وی یادآور شد: فعالیت شرکتهای دانش بنیان سبب میشود تا تولیدات داخلی به محصولات فناور تبدیل شوند و تجاریسازی تولیدات دانشجویی در آن رونق بیشتری بگیرد.
انتهای پیام/