به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
تبریز؛جباریانفام در جلسه کارگروه حمایت از تولید و نظارت بر گردش کالا در سطح عرضه گفت: صنعت کفش تبریز به عنوان یک صنعت اشتغالزا با قدمت دیرینه، یکی از صنایع مهم و تاثیرگذار در عرصه اقتصاد و تجارت استان آذربایجانشرقی است و بیش از 40 هزار نفر از طریق این صنعت امرار معاش می کنند و 2 هزار و 400 واحد تولیدی کفش در تبریز فعال وجود دارد که بیش از 60 درصد کفش کشور در تبریز تولید میشود.
وی افزود: با وجود بحران اقتصادی و مشکلاتی که گریبانگیر صنعتگران شده است، صنعت کفش تبریز در سایه تلاش، کوشش تولیدکنندگان و فعالان به عنوان یک برند مشهور در سطح کشور است ولی یکسری مشکلات عدیدهای وجود دارد که مانع توسعه و پیشرفت این صنعت شده است.
جباریانفام اذعان داشت: با وجود بحران اقتصادی و مشکلاتی که گریبانگیر صنعتگران شده است، صنعت کفش تبریز در سایه برگزاری نمایشگاههای تخصصی صنعت کفش در شهرهای مختلف، به عنوان یک برند مشهور در سطح کشور مطرح باشد.
این فعال عرصه کفش یادآور شد: تبریز به عنوان پایتخت چرم و کفش کشور است و تولیدات کفش تبریز در شهرهای مختلف کشور مورد مصرف قرار میگیرد و برگزاری این نمایشگاههای مختلف بهترین فرصت برای تعامل بین فعالان صنعت کفش تبریز با فعالان صنعت کفش سایر شهرها است.
وی با بیان اینکه بسیاری از مردم شهر تبریز در صنعت کفش فعال هستند و اکثر جهانگردان و گردشگران، شهر تبریز را با کفش چرمی آن میشناسند، افزود: متاسفانه با وجود سابقه و قدمت دیرینه تبریز در صنعت کفش، این صنعت با رکود در تولید و عرضه مواجه بوده و نبود تنوع تولیدات، تعرفه بالای مواد اولیه، تداوم ورود کالاهای نامرغوب و واردات بیرویه انواع اجناس خارجی موجب عدم توسعه شده است.
رئیس اتحادیه کفاشان تبریز ادامه داد: واردات بیرویه اجناس خارجی موجب تعطیلی 70 درصدی کارگاههای تولیدی و به تبع آن موجب بیکاری کارگران زحمتکش صنعت کفش استان شده و متاسفانه برخیها به صورت برنامهریزی شده برای فلج کردن اقتصاد کشور و برای منفعت خود اقدام به واردات کفشهای خارجی نامرغوب میکنند.
انتهای پیام/ش