به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
سمنان؛ رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سمنان گفت: در چهار ماه گذشته عملکرد شهرستان سمنان در کنترل و مبارزه با قاچاق تاغ حدود 2 برابر پنج سال گذشته بوده است.
علیرضا رهایی افزود: یک گروه به صورت تیمی، عمده و هدفمند با ارسال تاغ های بیابان جنوب سمنان به خارج از استان به ویژه استان گلستان و گروهی دیگر نیز برای کسب درآمد روزانه به تبدیل چوب تاغ به زغال با حفر گودال اقدام می کردند که زغال تولیدی را در بازارمی فروختند.
وی تصریح کرد: پیشگیری و جلوگیری از قاچاق کالا فقط در شهرستان سمنان صورت نگرفته و در بقیه شهرستانها به ویژه در شهرستان میامی هم به ویژه با قاچاق چوب و زغال تاغ برخورد شده است.
رهایی اظهار داشت: یکی از بزرگترین قاچاقچیان تاغ در شب عید فطر سال 95 دستگیر و به مراجع قانونی ارجاع شد و بیشتر قاچاقچیان تاغ از شهرستان سمنان متواری شده اند.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سمنان جلوگیری از فرسایش خاک فرسایش بادی، آبی و خاکی و جلوگیری از توفان شن روان را مهمترین ویژگی جنگلهای با گونه تاغ دانست و افزود: تاغ گونه های مقاوم به خشکی، شوری و مقاوم در برابر تنش های آبی و گونه مناسب برای مناطق بیابانی هستند.
رهایی افزود: حداقل شرایط مطلوب برای رهایی از کانون بحران در شهرستان سمنان عملیاتی کردن سالانه هزار هکتار بیابان زدایی است و برای جلوگیریی از حرکت بیابان زایی سالانه بیش از 10 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
انتهای پیام / د